Log ind med Facebook

UVJægeren's Blog

 • Hjem
  Hjem Det er her du kan finde alle blogindlæggene fra hele siden.
 • Kategorier
  Kategorier Viser en liste af kategorier fra bloggen.
 • Bloggere
  Bloggere Søg efter din favorit blogger på denne hjemmeside.

De bedste spil til mobilen i Danmark i 2017

Skrevet af - i Gear test og anmeldelser
 • Skriftstørrelse: Størrere Mindre
 • Visninger: 95
 • Tilmeld indlæg

Når man går ind i et nyt år lægges der op til at kigge tilbage på det forgangne år. Det gør vi nu ved at kigge på nogle af de bedste mobilspil i Danmark i 2017.

Dansk mobilmesterværk

Det danske spil INSIDE udkom i foråret 2017 til konsol og PC. Det har vundet en hel del priser og er et poetisk, smukt og gennemført spil. Nu kan du også få det til mobilen, og første del af spillet er ovenikøbet gratis. Det er et dystert spiloplevelse i verdensklasse, og når du efter første kapitel hungrer efter mere, kan du købe hele resten af spillet billigt. Og så støtter du tilmed den danske spilindustri.

Danske spil mobil app 

Det er blevet mere og mere populært at spille om penge på nettet, og derfor har mange af de internetbaserede spillesteder også udviklet mobilapps, som gør det endnu nemmere for brugerne at spille deres yndlingsspil. Et eksempel på dette er danske spil mobil app, som tilbyder spillerne alle de samme spil som på nettet, bare i en smart appversion.

Sjov, kaos og skandaler ved hoffet

I 2016 udkom spillet Reigns hvori man skulle træffe beslutninger for kongen i et opdigtet kongerige ved at swipe til højre eller venstre. I 2017 udkom så en version, hvor det var dronningen, man traf beslutninger for. Det giver anledning til masser af skæg og kaos ved hoffet, og også en del skandaler i forbindelse med heksebrændinger og undersåtter, der i begejstring over de små, feministiske oprør kommer til at trampe deres dronning ihjel.

Skriv din kommentar

Post comment as a guest

0
betingelser og vilkår.
 • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer