Log ind med Facebook

Italienske Salvi Mar har i mere end 40 år specialiseret sig i design og konstruktion af UV udstyr samt præcisionsbearbejdning af metalkomponenter, der skal anvendes i pro UV dykkerudstyr.

Deres kærlighed for kvalitet og store indsigt i detaljer kommer tydeligvis frem i deres seneste dykkerkniv, Salvimar ST.

Produceret af det bedste stål er både kniv og savtakker sindssyg skarpe og effektive, hvilke selvfølgelig er udgangspunkt for enhver dykkerkniv. Men det er detaljerne, der får denne kniv til at skille sig ud fra flokken.

Den relative lille størrelse og brede monteringsdel gør den handy både at montere ved ben eller arm, stroppen omkring håndtaget sikrer et fast greb og kniven er forsvarlig ’låst’ uden at være alt for svær at frigøre. Desuden er kniven udstyret med et hul på klingens stærkeste del, der kan bruge til at rette spyd ud, hvis de skulle bliver bøjet under jagt. Stroppen er dog knivens svage punkt, da den ikke passer hverken to eller tre af mine fingre, hvilke derfor kræver lidt øvelse i brug.


Positivt:
Høj kvalitet af materialer
Uvirkelig skarp
Mange gode detaljer

Negativt:
Stram lås hvilke gør kniven svær at frigøre i et snuptag
Lille strap passer ikke alle hænder/fingre

UV bedømmelse – 4 ud af 5:
 

Anmeldelsen er leveret af Sportsbutikken.dk

Skriv din kommentar

Post comment as a guest

0
betingelser og vilkår.

Personer i denne samtale

Kommentarer (4)

 • Gæst - Mark

  Znajdź telefon po numerze komórki - to proste! https://nwroclaw.pl/artykul/jaki-prezent-na-50-lecie/389911

 • Gæst - Kim

  http://www.forfip.com.br/author/guchita85/ If you like having a stupendous smile than a little vanity may be the cause. But is this bad? Certainly no. Be proud. Your teeth not merely more beautiful but also much much healthier.

 • Gæst - David H

  Jeg ved ikke hvad, der er sket med lige præcis min ST kniv, fordi den er nærmest uvirkelig sløv. Jeg prøver at slibe den snart for jeg er glad for den ellers. Jeg bruger heller ikke stroppen, så den piller jeg nok også af.
  Jeg synes dog, at låsen er perfekt på min. Ikke for løs og ikke for stram.
  Jeg vil i nuværende form give mit eksemplar 3/5, men havde den været skarp, havde den fået et fuldt hus.

 • En lille update herfra.
  Jeg har nu fået kniven slebet professionelt i Kødbyen, da jeg alligevel var forbi med en stak kokkeknive og nu er den som, den skulle have været fra starten af. Jeg har også samtidigt fået set og rørt en del ved en Mini Laser, som var jeg også var lun på. Jeg kan roligt sige, at jeg synes kvaliteten af STen er bedre end Laseren. Bladet er tykkere på STen og metallet virker mere bastant.
  Nu hvor den er slebet vil jeg give den 4/5. Var den kommet med en holder til overarmen (og skarp), havde den nok fået fem stjerner herfra.