Log ind med Facebook

Pris: 1200 kr.

Lysstyrke: 1200 Lumen. 

Lygten har 5 indstillinger:

 • Slukket
 • 25% Styrke
 • 50% Styrke
 • 100% Styrke
 • Blinke-funktion der indikerer hvor meget batteri der er tilbage. 

25 % Styrke 

50% Styrke 

100% Styrke 

Det positive

Kinalygte eller ej, man får rigtig meget lys for pengene her! 1200 lumen er fint til jagt i danske vande, og har kun ved enkelte lejligheder manglet mere lysstyrke.

Batteri-levetiden er angivet til to timer ved fuld styrke, men har været i over 2,5 timer uden problemer, så positiv overraskelse her.

Lyskeglen er ikke specielt koncentreret hvilket giver et bredt lys, som specielt til havørred og torskejagt er velegnet. Ved dårlig sigt kan det dog være en smule pres, da lyset ikke når så langt, som hvis den havde haft en mere koncentreret stråle.

Det negative

Det piner mig lidt at være en lyseslukker her, for efter 25 dyk har jeg været rigtig glad for lygten og godt tilfreds med købet. I torsdag var jeg en tur i Storebælt, men efter ca. 30 min. gik lygten død og efterlod mig en smule frustreret i total mørke.

Det var ikke muligt at genoplive lygten hjemme, så den blev byttet (uden problemer i øvrigt, hos KINGFISH hvor den oprindeligt var købt)

Desuden er blinke-funktionen ikke helt pålidelig og har det med at vise mere batteri-levetid tilbage, end det reelt er tilfældet.

Konklusion

Solid lygte, med masser af lys for pengene. Tilsvarende lysstyrke koster omkring det dobbelte hos andre kendte mærker, og tilmed er batterilevetiden utroligt god.

Den lave pris skinner beklageligvis igennem, hvilket jeg selv måtte sande, og den manglende driftssikkerhed trækker ned.

25 dyk er acceptabel testmængde for en lygte, og havde jeg ikke oplevet problemer med den havde den fået en flot score.

Jeg giver den 3 spyd ud af 5 mulige, for lav pris, høj ydeevne, god levetid, men en smule uberegnelig

.

Skriv din kommentar

Post comment as a guest

0
betingelser og vilkår.

Personer i denne samtale

Kommentarer (1)

 • Gæst - NamDennis

  Vil lige tilføje at Mj-850 ikke laves mere pga for mange fejl på lygten, og kan læse du var en af dem der oplevede det selv, men en ny model er kommet i stedet for.
  Den hedder Mj-876, og vi har hos lygteshoppen ikke haft nogen reklamationer på denne model.
  En test af den ville dog være skønt, og vi vil gerne låne dig en til formålet.
  Vi kan kontaktes på sales@lygteshoppen.com.

  Mvh
  Dennis Gyldstrand