Log ind med Facebook

Første indtryk

Masken kommer i en noget tynd lille papkasse, så ikke noget der er værd at beholde.Masken er super lækker i kvaliteten, virker meget lille og ser ret sej ud – hvilket måske var grunden til jeg valgte netop denne. Smile

Materiale
Mystic masken er fremstillet af kun to dele. En polycarbonat maske ramme og en silikone membran hvor i glasset er monteret.Begge materialer er anti-refleks så de virker matte i farverne og man undgår masken genskinner under vandet.Silikonen er meget blød og lækker og tilpasser sig nemt dit ansigt.


Design
Det enkle design gør maskens volume meget lille og er på kun 130cm3. Maskens design, hvor glassene sidder direkte i silikone membranen uden brug af andre rammer gør at masken kommer meget tæt på ansigtet, og man opnår derfor et fantastisk udsyn. (Man kan godt blive lidt skræmt ved natdyk da man nu kan se længere ud til siden end ens lyskegleSmile)Der er god plads til at komme til næsen for trykudligning. Masken kommer i to farver, sort og grøn. 

Brugervenlighed
Remmen er meget enkel, men kan hvad den skulle kunne. Den er nem at stramme til i vandet, men kræver man tager den af hvis man skal gøre den længere.

Det gode
En lækker maske til undervandsjagt med rigtigt godt udsyn, lille volume og lille vægt. Lækkert blødt silikone, så man næsten ikke ænsker man har den på.

Det mindre gode
Havde lidt problemer i begyndelsen med  den  tog vand ind og kunne ikke få den til at sidde rigtigt godt (læs tips). Silikonen kan være lidt overfølsom for skæg.

Tips
Efter at have forsøgt mig frem med lidt forskelligt har jeg fundet ud af at masken skal sidde meget løst for at virke bedst. Faktisk sidder den så løst at man næsten ikke mærker man har den på, hvilket er ret fedt.Yderligere skal remmen i modsætning til min gamle maske sidde meget lagt nede i nakken, dette fik den til at slutte perfekt til. 
Som altid med masker anbefales det at prøve den på, men alt i alt en super god maske til undervandsjagt.

Pris 
250 - 350 kr. 


 

 

Skriv din kommentar

Post comment as a guest

0
betingelser og vilkår.

Personer i denne samtale

Kommentarer (3)

 • Gæst - Thomas Pedersen

  Hvor har du købt den?

 • Hej Thomas

  Har købt den i Sportsbutikken, men ser ikke ud til han har den hjemme mere.

  Super lækker maske, men jeg har måtte se i øjnene at den ikke er optimal til mit ansigt (man bliver nogle gange lidt farvet når man ser noget man bare må eje :) ) Så har købt en anden siden hen.

  Du er velkommen til at komme forbi og prøve den, og 150 bobs så er det din.

  //Søren

 • Gæst - Thomas Pedersen

  Som svar på: Søren Andersen

  Godt tilbud ellers:-) Fandt den i går i sportsbutikken, så bestilte den med det samme efter din gode anmeldelse:-)... Så håber jeg bare den passer mig lidt bedre!
  God weekend!

  //Thomas