Log ind med Facebook

Der er masser af steder at gå på undervandsjagt i Danmark. Vi er velsignede ved at bo i et land, der har en usædvanlig lang kyststrækning, og alle danskere kan nemt komme til havet – der findes ikke noget sted i hele Danmark, der er længere end en times kørsel fra en kyststrækning. Så det er i hvert fald ikke transporttiden, der skal forhindre dig i at gå på undervandsjagt herhjemme i vores eget, lille kongerige. Slet ikke, hvis du skal på UV Jagt på Fyn.

Selvom vi har en lang kyststrækning i Danmark, og når det handler om uv jagt på Fyn, så har vi desværre også rigtig meget sand på vores kyster og knap så mange klipper og sten, hvilket ellers ville være bedre forhold, når vi taler om undervandsjagt. Det meget sand gør, at havbunden i Danmark mange steder er temmelig ensformig. Det du skal være opmærksom på, når du leder efter steder at gå på UV Jagt Fyn, er muligheden for at undersøge et område på forhånd hjemmefra. Et nyttigt redskab og et godt stykke undervandsjagt udstyr at alliere dig med, er muligheden for at kigge på luftfotos hjemmefra. Du skal lede efter steder på luftfotos, hvor der er mørkt og ikke sandfarvet. De mørke steder er ensbetydende med stenrev eller tangbevoksning, og det er dem, du gerne vil ud i, når du skal på uv jagt på Fyn. Hvis du kan finde steder med strukturer i vandet – det kan være sig molebyggerier, vindmøllefundamenter, bropiller eller endda vrag – så er det også rigtig gode steder at gå på undervandsjagt. De findes flere steder i vandet omkring Fyn og derfor rigtig gode forhold for uv jagt.
Der vil være mulighed for at foretage spændende dyk, og der vil som oftest være flere fisk end andre steder på Fyn. Smalle sund, hvor der er masser af strøm, er også steder, du som undervandsjæger skal kigge efter – der er gode betingelser og forhold for at gå på uv jagt på Fyn.