Log ind med Facebook

Hvis du skal dyrke UV Jagt i Jylland, så er vestkysten absolut at foretrække, selvom nogle også vil sige, at området omkring Djursland er anbefalelsesværdigt. Er du til førstnævnte, så gå efter områderne ved Hvide sande, Thyborøns moler, Agger Tange, Hanstholm havnemoler, Roshage, Bulbjerg og Tornby Rev ved Hirtshals, men vær opmærksom på stærk strøm og ofte dårlig sigt, så planlæg din tur nøje.

På Djursland er Glatved, Grenå Nordmole og Grenå Sydmole, Havknude, Rugaard, Kobberhage, Sangstrup Klint, Jernhatten, Knebel Vig, Helgenæs, Sangstrup klint og Fornæs gode steder, når vi taler om UV Jagt i Jylland.
Undervandsjagt er blevet utroligt populært i Jylland de senere år, hvilket ikke kan undre. Når man dyrker UV Jagt i Jylland, så vælger man så at sige selv sin aftensmad, og man kan se fisken svømme rundt i levende live og udvælge sig den helt rette, inden man afliver den på den mest humane måde, der kan lade sig gøre. Det er helt klart en meget anderledes oplevelse end en tur til det lokale supermarked, hvor man snupper en tilfældig fisk fra køledisken.
UV Jagt er også populært på Sjælland, og der er opstået en sjov lille kamp mellem jyderne og sjællænderne, omkring hvor det er bedst at gå på UV Jagt. UV Jagt i Jylland eller på Sjælland? Det frække svar er: Ingen af stederne. Rigtig mange danske undervandsjægere nyder især at gå på jagt under havet omkring Langeland eller klippeøen Bornholm, som er kendt for sin særligt gode sigtbarhed. Men dermed ikke sagt, at disse to øer er de bedste steder at gå undervandsjagt i Danmark. Snarere en lille stikpille om, at der skam er andre steder at gå på undervandsjagt herhjemme, og hvert enkelt sted er unikt og giver en særlig oplevelse. Det gælder også inden for UV Jagt i Jylland.