Log ind med Facebook

Der findes rigtig mange gode steder at gå på UV Jagt på Sjælland. Heldigvis bor vi jo i et land med en utrolig lang kyststrækning, således at der ikke findes noget sted i Danmark, hvorfra det tager mere end en time at køre til havet. Det gælder også hvis man vil dyrke uv Jagt på Sjælland.

Nogle steder er bedre at gå på undervandsjagt end andre. Mange anbefaler at gå på uv Jagt på sjælland på strækningen mellem Hundested og Helsingør. De optimale forhold findes her i april måned, og der findes fine stenrev og stensætninger, man kan gå på opdagelse i.
Der er gode adgangsforhold på steder som Hornbæk, Nakkehoved Fyr, Hundested Havn, Kaprifolievej, Tisvilde, Rågeleje, Helsingør Nordhavn, Grønnehave, Hellebæk og Skansen.

Storebælt mellem Stigsnæs og Reersø på Sjælland er også anbefalelsesværdigt for uv Jagt på Sjælland, særligt på grund af områdets store antal skrubber. Gå især efter steder som Stigsnæs, Lindeskov, Klarskov, Halskov og Reersø.

Fra Sjælland er der ikke langt til de andre øer, som anbefales, nemlig Langeland og Bornholm og er fantastiske steder at dyrke undervandsjagt. Langeland har masser af skrubber og til tider store torsk, og langs øen er der fyldt med stenrev, tang og store muslingebakker. Ved Langeland er der tit en stærk strøm, hvilket selvfølgelig er spændende for en undervandsjæger, men også noget som man naturligvis skal være opmærksom på.
På Bornholm er strømmen ikke så stærk, og den åbenlyse fordel ved klippeøen er netop klipperne – der er ikke så meget sand, og vandet langs Bornholm byder ofte på rigtig god sigt på op til 10+ meter.
Det er klart, at der er stykke vej til Bornholm og Langeland fra Sjælland, men det er måske et besøg værd. Ellers gå efter Storebælt og Nordsjælland, når du kigger efter gode steder for uv Jagt på Sjælland.