Log ind med Facebook

Umiddelbart virker dragten til at være robust og i god kvalitet. Den er lidt stivere en min tilsvarende 5,5mm Mares som er med open cell indvendig og nylon linning udvendig.

Den udleverede dragt var en størrelse 5, XL. Jeg bruger vanligvis en størrelse 4, large som er rimelig stram. Med lidt vand og shampoo smutter jeg meget nemt i dragten. Størrelsesmæssig var den som forventet en anelse stor til mig, så jeg kan konkludere, at Salvimars størrelser lader til at være på line med andre fabrikater.

Dragten lukker dejlig stramt til i hætten, om håndleddene og anklerne.

Første tur i dragten er fra båd en dejlig lun aften med vand og luft omkring 16 grader. Jeg tog dragten på hjemmefra, så det blev en dejlig lun sejltur. Jeg var i vandet en timet tid, så dragten holdt mig meget fint varm.

Næste tur i dragten blev et natdyk, hvor vandet også var omkring en 15-16 grader. Jeg var ude i tre timer og dragten var tæt og holdt mig stadig helt fin varm.

Dragten er fleksibel nok til at virke både smidig og behagelig at svømme i. Jeg skal sjovt nok tisse, hver gang jeg ser vand, så jeg fik testet velcroåbningen og kunne (hvis jeg tog mit vægtbælte af) trække bukserne ned og klare det uden problemer i mørket.

Velcroåbningen har gjort liningen på bukserne lidt ulden, da den griber fat i den, hvis man ikke er helt præcis med lukningen.

Plusser:

- Varm
- tætsluttende ved hætte, håndled og ankler
- Nem at komme i

Minusser:

- Velcrolukning (jeg er selv mest til knapper)

Anmeldelsen er leveret af Sportsbutikken.dk 

Skriv din kommentar

Post comment as a guest

0
betingelser og vilkår.

Personer i denne samtale

Kommentarer (1)

  • Gæst - Kara

    http://thegoodlifebulgaria.com/author/arevin88/ Veins which are abnormally enlarged and appearance to be bluish and swollen are referred to as varicose veins. Some of the common factors which may cause varicose veins are lack of exercise, pregnancy, obesity, injury, excessive weight, prolonged constipation and long standing amounts. Some of the symptoms of varicose veins may include fatigue, swelling, leg cramps, restlessness, leg sores, itching and sensation of heaviness in the legs.