#63706

David H
Moderator

Flere BTV-heldige (og status på min egen fridykning)

En kort BTV-update mere da det jo er en af mine fascinationer…

I dag dukkede et taiwanesisk kærestepar op på fridykkerskolen. De er begge L2 (SSI) dykkere, så mellemadvancerede og de BTV’ede begge uden besvær til 15m, måske dybere. ([EDIT] Spurgte dem et par dage senere og de kan begge BTVe til 25m indtil videre.)

De dykkede ved bøjen nærmest min, så jeg gjorde min buddy opmærksom på det, hvorefter han henkastet sagde, at han da også BTVer. Men da han dykker med næseklemme, havde jeg ikke lagt mærke til det.

Da vi kom i land spurgte jeg dem alle tre om de havde tillært sig det, om de havde arbejdet hårdt på at få det til at funke, men næh nej, de kunne det bare fra naturens side. Vi jokede med at kæresteparret måtte have mødt hinanden på http://www.btvdating.com for “what are the odds…” (Shit, det domæne er ikke taget – måske skulle jeg købe det!).

Mht. til mine egne EQ-trængsler så ligger mine PBere lige over de 50m nu, men så stopper min EQ også. For tiden tror jeg, at min soft palette blokerer når de første store kontraktioner kommer. Og jeg har ikke kunnet finde en metode til at åbne igen, når den først er klappet i. Så jeg tænker, at jeg skal arbejde på to ting: A). At slappe endnu mere af når de kommer og B). Lave nogle hardcore apneawalks så jeg måske kan få kontraktionerne til at komme lidt senere.

Jeg er i meget bedre form i de her dage og kommer op fra mine 50m dyk ret frisk. Og da jeg ikke har noget imod kontraktionerne på vejen op, så føler jeg, der er overskud til at dykke 55-60m, hvis jeg kan få styr på EQen.

Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo