#65642

David H
Moderator

Jeg har selv bygget en 90er til en veninde, der ikke er verdens stærkeste og den er nem at lade. Jeg smed 2 x 13mm Small ID fra Primeline på den harpun og det er min anbefaling. Men… aner ikke om nogen fører dem i DK. Det er jo ikke helt nemt i de her dage men hvis du har venner eller bekendte som rejser til USA, så ville jeg få dem til at tage elastikker med hjem derfra. Køb dem online hos Spearamerica eller evt. direkte from Primeline.

Alternativt, se om du kan finde nogle Sigalsub 13mm i DK. De er måske en lille smule sejere end Primelines, selvom de er lavet af Primeline for Sigalsub.

Du kan også overveje at bytte sønnens 90er til en 75er (eller skære den ned og købe et nyt spyd) kombineret med de tyndere elastikker.

Jeg har de seneste par uger skudt min venindes 90er en smule og har taget gode fisk på den i 0.5-2kgs klassen. Men en anden ven riggede en 90er med samme slags elastikker – også til en kvindelig spearo – og han skød en 12kg GT på den i Indonesien, så der er stadig masse af power i 13mm Small ID.

Send os lige et link til harpunen eller et billede af muzzlen, så vi kan fortælle dig om du skal købe adaptere eller anden hardware.

Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo