#28350

Hej Forum,
Ny herinde. Har dykket, snorklet og fisket over hele kloden i mange år, men er nu i stigende grad ved at gå over til ren UV jagt. – fjumrer vist lidt rundt (mistede vist et indlæg, – eller også kom det bare ufærdigt afsted- sorry).
Hvorom alting er; jeg er også til trykluft. Har i forbindelse med snarligt køb af ny gun læst RIGTIG MEGET på nettet generelt + deeper blue og herinde. I øvrigt tudsind tak til især Diving Gecko, Jegwan og Mace for oplysende og sjove indslag 😆

Har set mig lun på den nye Salvimar Dark Side, – men kan simpelthen ikke finde en eneste test, review, erfaringsopsamling eller lign. Ifølge flere på dette forum + “i verden derude” er Salvimars OLEOs ikke de mest holdbare i verden og mange sværger til eksempelvis Mares Sten (har selv en gammel Cressi SL, jeg lige skal have skilt ad og serviceret) eller én af de andre, mere velprøvede klassikere.

Salvimar Dark Side ser dog (hvis den ellers er ordentlig lavet) ud til at have stort set alt det, jeg er på udkig efter: metal line release, dry muzzle, power reducer (kigger på 84eren) + forbedret stempel og slider. Faktisk meget af det, der ellers ville have fået en pimpet “klassiker” (med stort set samme aftermarket forbedringer) op i en samlet højere pris, end Dark Side kan købes til, hvis man kigger sig lidt omkring.

Så mit spørgsmål går på, om der er nogen af I “hard core pneumafreaks”, der har nogen erfaringer med dette nye Dark Side vidunder, eller om I kender nogen, der kender nogen?…

Tanker og overvejelser ud fra, hvad I blot har læst eller hørt, er også meget velkomne.

Og så igen; tak for al den viden og alle de erfaringer, en række af jeg har taget jer tiden til at poste herinde (til gavn for vi andre).

He who dies with the most toys wins