#28778

Hej Peter
Mace har helt ret i at mit indlæg var med et voldsomt glimt i øjet. Og Søren selv kender jeg godt nok til at vide, at han også vil kunne se den humoristiske vinkel.

I øvrigt er det ikke hemmelige oplysninger, der er skrevet i forummet. Data er – pånær mailadressen som jeg tidligere har skrevet til Søren på – hentet fra DK Hostmasters WhoIs-database.

Når det er sagt, er det min klare overbevisning, at et så enestående opslagsværk indenfor vores fantastiske hobby/livsstil/formål med livet, som Uvjaegeren.dk er, skal beskyttes og bevares. Når Søren ikke længere får passet sitet, bør det tvangsfjernes af kommunens socialforvaltning, subsidiært Kulturarvsstyrelsen og om nødvendigt med bistand fra kongens foged. Ellers sander forummet til i SPAM.

Sitet er efter min opfattelse den næstvigtigste hjemmeside i Danmark at bevare for eftertiden, kun overgået af hjemmesiden for Lømmelgaard Veterinæroptik.

Når man har råderet over en så enestående samling af uvurderlig viden, så forpligter det! Og forsvinder det, så er der nogen der fortjener en ordentlig endefuld med en slatten skrubbe 👿

@ Mace: God bedring!