#25108

Nikolaj
Deltager

Hvilket program bruger I til at redigere jeres optagelser? Findes der f.eks. en god tilføjelse i Google Webshop (jeg bruger ofte chromebook)?

Jeg var ude med mit uvkamera for nylig, hvor jeg lod den filme uafbrudt i 45 min. Det gav ca. 4 GB. Denne fil er dog så stor, at jeg ikke kan få den uploadet til de redigeringsprogrammer jeg har prøvet (bl.a. moviemaker og WeVideo).

Kan nogen hjælpe mig videre?
Vh. Lasse Bager Jensen

Hej Lasse

Jeg købte et billigt Denver i fakta og prøvede efterfølgende at redigere lidt i iMovie og Sony Vegas. Jeg havde lavet en film i iMovie og kunne efterfølgende ikke eksporterer det. Fik en fejlmeddelelse som jeg google mig frem til at andre også havde fået, men fandt ikke en løsning. Så prøvede jeg Sony Vegas – det fungerede heller ikke ordentligt.
Nu har jeg leget lidt med Gopro studio 2,5 og det fungerer rigtig fint og det er gratis. Man skal bare bruge mp4 filer så tror sagtens du kan bruge din Aldi model.
Alternativt brugte jeg får en del år siden pinacle studio og synes det var ret nemt.

Jeg har lidt mistænkt Denver kameraet/dens filkonvertering for at være skyld i fejlmeddelelserne jeg fik, så programmerne virker nok for dig. Det døde i øvrigt på 4. dyk da det blev utæt ved den ene knap (fik pengene tilbage).

Jeg har kun optaget korte film (med GoPro) over vand og har maks fil på 2 gb – dette var ikke noget problem og go pro studio

Vi må tage ud på et tidspunkt og filme hinanden 🙂

Hilsen Nikolaj (Haderslev)