#28448

Mads Broe
Deltager

Ja, du kan godt jage i Venø Bugt vil jeg mene, men det er vigtigt at du sørger for at holde dig fra fredningszonerne, vi vil ikke have ballade med nogen.;)

Hvis du tager et kig på Google Earth, så kan du se at strækket fra tangen med rensningsanlægget (eller hvad det nu er) ude på den nordligste spids af Struer, og ned til der hvor Vinderupvej slår et sving og begynder at følge kysten, ser rigtig interessant ud. Det vi kigger på her kaldes leopardbund, altså sandbund med spredt tang, og der skulle være gode muligheder for at fange lidt af hvert. Fladfisk finder du som regel inden for et par meter af en tanggrænse, på sandbund, sølvtøj står som regel i eller over tang, torsk finder du under sten eller i tang, og jeg vil tro at der også skulle være chance for at du kunne ramle ind i en multe, hvis du kan finde pletter med det der helt lysegrønne tangsalat.

Nu bor jeg selv på Sjælland og har aldrig været i Venø Bugt, men ud fra hvad jeg ved sådan helt generelt, så er det stræk jeg nævnte afgjort der hvor jeg ville hoppe i på de kanter. Det er selvfølgelig ingen garanti, nogle gange finder man det der ligner et perfekt spot på satellitkortet, men så viser det sig at der er totalt dødt når først man får lidt vand under navlen.

Husk forresten at det bedre kan betale sig at stikke de flade, end at skyde dem, da du så slipper for en masse genladninger. Og meld gerne tilbage med en fangstrapport når du har fået dyppet skyderen.:)

EDIT: Stort set hele strækket rundt om Venø ser også rigtig fint ud, måske lige med undtagelse af nordvestkysten da der ser noget bart ud.