#15869

Hej Søren – Tak for krammeren 😀 Her kommer lige et par kommentarer til dit indlæg 🙂

1. Den eneste grund til at vi kan få penge fra Dansk Sportsdykkerforbund (DSF), er at vi per definition er finnesvømmere(fridykning, undervandsrygby etc) som igen får penge fra Dansk Idrætsforbund.

[b]Hvor vi hører til, kunne vi jo lave om på, ved at lave vores eget forbund. Jeg tænker sagtens vi kunne få mindst den samme pose penge (80.000 kr. årligt p.t.så vidt jeg ved?) eller flere?
[/b]
2. Der bliver gjort et kæmpe stykke arbejde mht information omkring uv-jagt i jagtudvalget under DSF

[b]Det betvivler jeg bestemt ikke Søren! Og tusind tak for det. Simpelthen uvurderligt, at der findes gode folk som dem i uvjagtudvalget, der melder sig til at lægge kræfterne i, så vi andre kan nyde vores sport.
[/b]
3. Hvis alle uv-jægere meldte sig under DSF fanen ville vi få bedre vilkår

[b]Men hvorfor har vi (måske 5.000 udøvere ifølge Morten Rosenvold Villadsen) ikke meldt os ind? Og hvor mange har egentlig meldt sig ind? Jeg kan ikke finde medlemstal nogen steder på nettet, og er det hemmeligt?
[/b]
4. Jeg har oplevet både søde og rare fiskere og folk som, “vil gøre alt hvad de kan for at ramme mig i hovedet med deres blink” – Heldigvis med overvægt af de første!

[b]Enig!
[/b]
Lasse – jeg forstår godt meningen og håbet med det du prøver, men jeg tror at det vil være langt mere effektivt hvis vi alle bare lærte at respektere hinanden ved vandet.
Kram
Søren

Helt ærligt Søren, så tror jeg faktisk ikke det er dårlig opførsel fra uvjægere, der har skabt denne konflikt. Derfor tror jeg heller ikke god opførsel vil være nok til at skabe forsoning.
Spliden er opstået, fordi vi på en kort årrække er gået fra at være et par hundrede til et par tusinde uvjægere. Denne udvikling fortsætter forhåbentligt, i hvert fald nogle år endnu. Og derfor vil NU måske netop også være tiden til, at vi melder os ud af marginal-sportsudøvernes klub, og melder os ind på banen som en seriøs spiller, der skal regnes med i det store spil. Med vores eget forbund, vil vi blive en hel del sværere at tilsidesætte eller beskære økonomisk.
Mvh. Lasse Bager Jensen