#26664

Mads Broe
Deltager

Ohøj Koldskaalsjarl, har du overvejet at splitte greb/aftrækkerhus ad? Nu er harpuner jo ikke videre komplicerede, og man kan lære meget af at kigge på stumperne og forstå hvordan de virker, en gang imellem kan man endda finde helt igennem idiotisk konstruerede gizmos, som bare skal modificeres så de virker bedre end fra fabrikken.

Det er ikke så farligt at skille ting ad, standardharpuner er ren mekanik, og stumperne har en kompleksitet noget nær Duplo-klodser. Selvfølgelig kunne man så påpege at ting skal være i orden når de bliver solgt, men så har man ingen harpun mens forhandleren tager sig sammen og får sendt den til fabrikken, som så lige skal have tid til at kigge på den, og sende den retur til forhandleren, som så skal kontakte dig, som så skal afsætte tid til at hente den… Det kan være det bare er en fjeder der er hoppet af, og som kan drønes på plads igen med det samme.

Hvis jeg mener der er en chance for at jeg kan få et stykke mekanik til at virke igen, så bliver det splittet ad på stedet, og jeg har ingen projekter liggende som skal tilbage til en forhandler.