#13080

Jonas Earp
Deltager

Nu bumper jeg lige den tråd her, i håb om at kunne lokke folk herind igen.
Jeg har ikke kunnet få fat i sælger af ET 75’eren. Jeg giver ham lige en uge mere, ellers må jeg købe en brand new one! Men, hvis det så skal være en helt ny, så er jeg i tvivl om, om jeg skal gå efter rolleren, eller ET. Det er et MUST den er afbalanceret, da det er en af de primære årsager til skiftet. Jeg synes at have læst på nogle engelse fora, at rolleren er meget næsetung? Ligeledes har jeg læst, både på danske og udenlandske fora, at ET’en er mere eller mindre perfekt balanceret, når bare man fjerne lodderne i snuden på den.
Og så er det lige størrelsen på dyret. Jeg vil gerne have noget jeg både kan tage multer, bars og HØ med. Går 75’eren hen og bliver for lille? Jeg har lidt en idé om at ville til Norge til forsommer 2014, og der vil jeg også gerne kunne bruge den til torsk, lubber og what not.
Jeg vil ikke have noget imod at købe en ny i 90/95, forudsat den er afbalanceret. Jeg er virkelig i vildrede. Jeg og ved hvor irriteret jeg bliver på mig selv, hvis jeg får købt noget, jeg ikke bliver tilfreds med.

Og, de der dyneema wishbones der omtales i tråden, hvor forhandles de? Eller er det noget man selv fabrikerer, i så fald, hvordan? Og kræver det et andet elastik, end det der følger med?

Tak! Og beklager den lange smørre!