#28393

Altid godt med en ny kriger på the Dark Side.
Jeg har både Salvi Vuoto og Predathor og er meget tilfreds.
Poulsen og Jegwan ved alt om disse Guns og teknikken og en af dem har også manometer.
Jeg pumper bare op så meget som jeg kan og samtidig kan lade.
Jeg havde en Seac 110 cm som var hård at lade men det lykkedes med extender!

Du SKAL skifte slideren da plastikken er hård og nemt går i stykker. Køb den lidt blødere og flexible slider.
Desuden anbefaler jeg et hærdet stålspyd i stedet for standard spyddet. Især hvis du går over 75 cm

Og så er det nemmeste at lade på 50% og så skifte til 100% bagefter ! D&P

Hej Tom100,
Tak for god info. Ang. slideren: har du et link eller et specifikt navn? Jeg har også set nogle metalslidere – er de gode/dårlige?

Samme spørgsmål ang. spyddet. Faktisk er det det langt mere begrænsede udvalg i gode spyd én af de ting, der har afholdt mig fra allerede at skifte helt over til “The Dark Side”. Da jeg ikke tidligere har nørdet i ret meget, når det gælder trykluft, er jeg lidt tøvende på nogle helt elementære ting (og især på spyd). Skal også i gang med at læse lidt op på slider vs. nude shaft. For mig lyder det som om, jeg med et nude shaft ville have langt, langt flere mulige løsninger (kan jo vælge mellem en enorm mængde af elastik spyd og tilpasse dem). Modtager gerne kommentarer fra nogen, der måtte have en mening/erfaring om/med det.

Har på elastik harpuner nørdet med at afprøve forskellige elastik og spydkombinationer iøvrigt EKSTREMT lærerigt….) – min konklusion er, at mange standard-elastikharpuner er forfærdeligt dårligt riggede fra starten.

Har i årevis blot anvendt en gammel (og kort) trykluftgun til mole og natjagt – og den har fungeret så godt, at jeg har besluttet at springe åbent ud som full-time-dark-sider 😉 Men spyddet har jeg altid anset for at være noget skod (som jeg har slebet og udbedret mange gange).