#13856

@DanW

Uden at vide det, så tror jeg nu ikke det er selve CMS systemet der er langsomt, men det er nok hostingen der ikke er god nok til at håndtere de mange sidevisninger. Nu har jeg ikke erfaringer med UnoEuro som hosting, men har prøvet tilsvarende billige løsninger, der simpelt hen ikke yder godt nok til andet end en hjemmeside med få besøgende.

Jeg har selv været ulønnet webmaster gennem næsten 10 år, og det gør at man på et tidspunkt “brænder” lidt ud , da ens arbejde ikke altid bliver værdsat. Husk også på at sitet kun bliver finansieret via reklamer, så økonomien nok ikke er til de forkromede løsninger.

Jeg vil give dig ret i at siden langt fra fungerer optimalt, og at visningen på f.eks. en iPhone langt fra er brugervenlig (nu er jeg ikke helt ufarvet i min vurdering, da jeg selv er iOS udvikler til dagligt). Jeg kan huske at der blev talt om at der var en App. på vej, og det ville være et kærkomment tiltag. Det kan dog hurtigt blive en stor mundfuld at udvikle en velfungerende App. så der vil nok være en del funktionalitet som brugerne ville ønske sig, der ikke kommer med i første version.

Som sagt er ovennævnte er kun gisninger, og jeg skal ikke nedgøre andre folks frivillige arbejdsindsats, da jeg ved hvad det kræver af en. Jeg håber på at sitet bliver mere brugervenligt med tiden, ellers lærer jeg nok at leve med det 🙂