Fangster

Fangster med harpun

Uvjægerens fangstlog er en samling af alle de fede fangster der bliver gjort med harpun af Danmarks undervandsjægere. Her kan du abbonnere på arter, brugere eller samtlige fangster, sådan at du modtager en kort mail såsnart der bliver lagt en ny fangst op på siden.

Hvor meget fanges ved uvjagt?

Vi vil med tiden kunne kører statistik på vægt, årstid, arter og spots sådan at at vi får samlet en videns bank af fangster gjort med harpun i DK.

Del din fangst – også gerne videre

Her i starten (2018/2019) må du MEGET GERNE tilmelde gamle fangster fra året der gik (og tidligere), men ellers tilstræber vi en friskhed i rapporterne sådan at man kan besøge siden her og se nogenlunde der bliver skudt for tiden.

Sørg for at tage et godt foto af fisken – og meget gerne også et hvor du selv er med på (få din makker til det). Det er jo især fotoet der fanger øjet, og derefter den gode historie og turrapport som holder en fast.

Vi kommer til at lave konkurrencer og afstemninger med præmier og alt muligt senere, men nu skal vi lige igang – så kom med jeres fangster – og del derefter meget gerne rapporterne på facebook mm.

Vi glæder os til at se hvad I hiver op derude!