Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #73838

   asgerm
   Deltager

   Hej!

   Jeg håber inderligt, at nogle kloge hoveder kan hjælpe mig på rette til en god fangst! 🙂

   Det er min første sæson som uv-jæger. Jeg blev særligt inspiret af Morten Villadsens to bøger og youtube videoer. Trods flere gange i vandet, er det ikke blevet til meget mere end et par fladfisk. Det er over en måned siden jeg har været i vandet, og nu vil jeg så høre jer, erfaren uv-jæger, om hvor jeg bør tage hen denne uge? Jeg tænker at tage fri på torsdag og tage en hel dag. Jeg er ligeglad med hvad jeg skal fange, så længe jeg får noget med hjem.

   Jeg har overvejet hummer og kammuslinger ved Limfjorden og ellers ville jeg gå efter de flade ved Djursland. Hvad tænker i? Hvor er der størst chance at fange noget i forhold til sæsonen? Og har i nogle gode tips?

   Mvh
   En håbefuld uv-jæger

  • #74084

   Prøv en mole efter torsk (husk lygte til de mange huler. Grenåmolerne plejer at være gode.

   Hummer og kammuslinger er ogs¨en god fangst i Limfjorden. Hummer er dog en fordel hvis man prøver med nogle rutinerede første gang.

   Morten Rosenvold Villadsen
   Undervandsitetet.dk
   Uvjaegeren.dk

  • #74470

   denmyos
   Deltager

   Det første år tro jeg heller ikke jeg fangede noget. 6 år senere kan jeg spotte en flad der ligger gravet ned sandet, selv om den bare ha lidt af halen stikkene ud imellem noget tang.

   Det har rigtige meget at gøre med at vide hvad du ska kigge efter, men når du første begynder at kunne spotte dem så tager det pludselige fart.
   På et tidspunkt træder pareidolia effekten ind, som er mega træls, men jeg vil heller ha den ind slet ikke at kunne se noget som helst. 🙂
   <h1 id=”firstHeading” class=”firstHeading”></h1>
    

Forum er sponseret af

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.