Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #3321

   Klaus Mulvad
   Deltager

   jeg skal en tur til Bork i næste uge og ville lige høre om der er nogle der har et spot eller to
   og/eller hvor man ikke skal gå i henne

  • #3324

   jens
   Deltager

   Hej Mulvad

   Mine forældre har sommerhus derude, men jeg har desværre ikke haft harpunen med i endnu, da der var dårlig sigt, sidst vi var der. Fra min kitesurfingtid ved jeg dog, at det meste af fjorden er ret lavvandet, og nogle steder ret fersk pga. åudløbene.

   Sidst vi var der, var vi forbi det nye moleanlæg ved Hvide Sande, som jeg er overbevist om er kanon at jage på. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke må snorkle inde i havnen, men kun på de yderste moler. Desuden er det forbudt at fange laksefisk, altså laks og HØ, da Hvide Sandeslusen fungere som udløb fra Skjernå. Så det er på dispensation, at lystfiskere har fået lov til at fisker der.

   Ifølge lystfiskerne skulle det være muligt at fange flade hele året ved Hvide Sande, og der skulle også være multer på nuværende tidspunkt. Så det er bare om at komme i og prøve, og giv endelig en tilbagemelding, så jeg har mere at gå efter næste gang jeg skal ud.

   Vh
   Jens

  • #3325

   Asger
   Deltager

   Har sommerhus ved hvide sande og været der et par mdr. om året i næsten 30 år, så har lidt lokal kendskab 🙂

   Inden du går i:

   Ringkøbing fjord er ganske rigtig meget lavvandet, men med en pæn bestand af skrupper, samt aborre og gedder mod både nord, syd og øst hvor vandet er mere fersk. Ligeså er der jævnligt mindre udslip fra de mange mindre dambrug i området, så ikke vær forbavset hvis du støder ind i regnbue.
   Der er absurd mange garn, (mange af dem UMÆRKEDE, så virkelig vær opmærksom når du svømmer rundt)

   Det nye moleanlæg ud mod vesterhavet ser rigtigt spændende ud(Specielt sydsiden), og når det er groet lidt til, til næste forår tror jeg det kan blive en meget spændede plads for uv-jagt.
   Det bliver dog helt sikkert overrendt af stangfiskere så umiddelbart vil meget tidlig morgen eller nat være mest realistisk. og så et lille MEN mere:

   Vesterhavet er ikke kattegat eller øresund… Det er lumsk, med voldsom understrøm, masser af drivgods man kan hænge fast i, men også fyldt med fisk!!!
   Med andre ord er vesterhavet omkring hvide sande absolut ikke velegnet begyndervand!!! Derudover er sigten generelt skidt!
   Men hvis der kommer svag østenvind et par dage, som nu her i weekenden, tror jeg på man kan gøre sit livs fangst i store alm. flade, pighvar, torsk, havbars osv..

   Hele vejen fra Henne strand og 20 km. nordpå er i øvrigt fantastisk pighvar terræn… De ligger helt inde ved brændingen, så hvis vejret er stille og sigten ok.. OH LA LA!!! 😛

   Pas på dig selv og meld tilbage hvis du kommer ud!

   Dyk & pløk

   /Frøsig

  • #3346

   jens
   Deltager

   Topklasse info Frøsing, man glæder sig jo helt, til næste gang man skal i sommerhus B)

Forum er sponseret af

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.