Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #7771

   Christian Topp
   Deltager

   Så kom den nye harpun (Cayman ET) og de længe ventede finner endelig og jeg kan nu langt om længe pensionere de 20 år gamle scuba finner, som i mangel af bedre har gjort arbejdet.

   Nu skal grejet prøvekøres og derfor går turen igen til Stevns imorgen – Hvis nogen er friske, så kører jeg fra Solrød Strand efter morgenmad (ca. mellem 8.00 og 9.00).

   Jeg har plads i bilen, men kører ikke store omveje for at samle op. Giv lige lyd hvis du er frisk og bor på ruten eller omegen. Evt send sms 61680368.

   Mvh. Topper

  • #7786

   jan
   Deltager

   Kan desværre ikke men god tur og venter spændt på en rapport om hvordan din tur er gået.

   God jagt

  • #7797

   Søren
   Deltager

   Kom du ud og skyde idag? Har det ikke regnet og blæst de sidste dage i den del af landet.? Ville gerne selv have værret ude, men der har værret et par sky brud og så har det blæst en del de sidste dage så troede ikke der var noget at se andet ind grums i vandet?
   Hvis du tager en tur mod Vestsjælland en anden gang så sig lige til 🙂

  • #7820

   Christian Topp
   Deltager

   Mærkelig dag og jo meget svingende sigt. Samt en løssluppen bøje, som ville til havs og som jeg først opdagede var taget på springtur efter fralandsvinden havde taget den i lille kilometer ud.

   Et er formålene idag var dog at teste de nye finner og hold da kæft en opgradering. Er ekstremt glad for skiftet fra de gamle scuba finner, men især da jeg skulle ud over sletterne efter den løsslupne bøje.

   Sigten var meget svingende, havde både fralandsvind og strøm, men regn og kalk gjorde det lidt sværere. Var dog meget i perioder. Så en meget fin 40+ cm havørred, der godt nok var nyligt død, men så ved man da at de er der.

   Dagen endte med en enkelt skrubbe, og havde det ikke været for en tåbelig dummefejl, var det blevet til to.

   Giver gerne lyd, når jeg tager til Stevns igen, men du skriver “vestsjælland”. Der er muligvis noget eg ikke er inde i, men jeg ville kalde det østsjælland eller til nød syd-østsjælland. Har du bil?

   Mvh. Topper

  • #7823

   Søren
   Deltager

   Okay så har din dag da ikke værret helt ringe mester.
   Nej mente bare at jeg selv er fra Vestsjælland og hvis du en dag tager der hen af så kunne det værre jeg var klar til en tur.
   Bil har jeg ja.

Forum er sponseret af

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.