Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #10019

   Min lillebror har lige fået sit udstyr i posten, og han har aldrig været ude og UVjage før.
   Har lånt en bil og tænker at turen går til Djursland i morgen efter nogle flade. Er selv en nyjæger, så min ekspertise inden for sigtbarhed og gode jagtspots er stadig mangelfuld, derfor håber jeg lidt på i kan hjælpe.

   Der har været vestenvind det sidste stykke tid derude, men der har været en del vind og regn – så håber ikke at sigten vil være for dårlig. Jeg har overvejet Dråby strand da det har været et fint område for mig før. Men har i nogle andre ideer ift de sidste dages vejr? Er der nogle andre steder hvor jeg kan give ham en god oplevelse med god sigt?

   Tak på forhånd,

   Groenn

  • #10032

   Rene
   Deltager

   “Hele Djursland”! Vestenvind er god for østkysten! Vælg et vilkårligt sted.. Det gør alle vi andre.. 🙂

   Man kan meget hurtigt fortænke sig i, hvor det er godt, og hvor det er knapt så godt.

   Det vigtigste er at komme afsted. Sigten kan være fint ved Dråby, men den kan også være knap så fin – ligesom alle andre steder.. Man er aldrig 100% garanteret god sigt..

   Det er knald eller fald – men med de sidste dages vind, skulle der være gode forudsætninger for at det er helt fint generelt på østkysten..

   Afsted med jer 🙂

  • #10033

   brian jeppesen
   Deltager

   Hvis vejret er til det , Fjellerup strand lige til højre for camping pladsen

  • #10048

   Claus Rimestad
   Deltager

   Var tirsdag på UV ved Fornæs go sigt men ingen flade, meget yngel. Prøvede så Gjerild nordstrand også fin sigt men ingen flade, meget yngel. Var i dag onsdag ude ved Kobberhage fin sigt mange mellem fisk og yngel, fandt en hel stime med 10-15cm tror det var sej men er ikke sikker, mange små og meget yngel men ingen store , det værste var en million brandmænd rent zig zak og alligevel endte jeg i de lange tråde i et øjebliks uopmærksomhed. Har lige her til aften kigget på østsiden af helgenæs og der ser det ikke ud til brandmænd så der prøver jeg i morgen, der må da være fisk et sted? Var ude et par gange mandag ved Dråby og der fandt jeg lidt flade på indersiden af revlen i badekaret men de var vidst for små.

Forum er sponseret af

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.