Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #9194

   Hej folkens

   Er der nogle her der kan komme med et bud på hvorvidt man kan få eftermonteret en ladeplade på sin våddragt? Jeg har en 3mm teknodiver som i første omgang blev købt til en fridykkerferie i august (og fremtidige ture syd og østpå), men jeg har sidenhen kastet mig over undervandsjageriet. I første omgang bare med en kniv, men i lørdags var jeg så ude og dyppe harpunen for første gang. Min hjemmeløsning er pt. en gummigrydelap fra imerco i en snor fra bøjen som jeg så sætter mellem harpun og brystet, heh. Det kan lade sig gøre, men er ikke ligefrem praktisk.

   Er løbet kørt da jeg valgte ikke at bestille dragten med plade, eller er det noget man evt montere på? Og evt hvordan?
   På sigt er planen at købe en 7mm med ladeplade, men derfor ville jeg alligevel lige høre om ovenstående var muligt.

  • #9212

   David H
   Moderator

   Ja, det kan du sagtens.
   Jeg har læst om andre, der har gjort det på andre fora (jeg har ikke selv gjort det) men igennem de seneste par dage har jeg leget lidt med at lime neopren til nogle små projekter, jeg bevæger mig ud i.
   Du kan køber ladeplader (er faldet over dem på forskellige webshops, men har ikke lige links ved hånden) eller selv finde et stykke egnet gummiplade og så købe en tube neoprenlim. Jeg har testet både Cressis og Omers lim og de er begge nemme at have med at gøre. I den håndfuld tests jeg har lavet er limningen endt med at være stærkere end resten af materialet; når jeg har revet de to limede stykker fra hinanden, så er neoprenen revnet et nyt sted og ikke i selve limningen.

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

  • #9213

   David H
   Moderator

   Fandt tre ladeplader her:
   http://sportsbutikken.dk/catalog/index.php?cPath=28_317
   Ved ikke, om limen følger med i prisen og hvis det bare er et par lapper neopren, så kan du evt. kannibalisere en gammel dragt eller musemåtte gratis.

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

Forum er sponseret af

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.