Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #6825

   Christian Topp
   Deltager

   Hej folkens,

   Jeg har mega dummet mig. Troede jeg var super smart og fik en lang næse.

   Jeg havde efter noget tids søgen fundet frem til Mares Razor finner, som de bedste kandidater til mine brede fødder.

   Har set dem i DK op til 1000Dkr med de billigste blade. Det billigste jeg kunne finde på nettet var 535.87 Dkr. hos Diveinn i Spanien. Så bemærkede jeg deres reservedele – her kostede finneblad, fodlomme og skrue sæt kun 130,45 + 193,03 + 38,10 = 361,58. “Idioten” (Det er mig). Tænkte, jeg kan sku’ godt lige selv sætte skidtet sammen for at spare de penge. Jeg havde så bare ikke lige bemærket, at der stod “unit price”. Så jeg har nu ventet i dagevis og betalt fragt fra Spanien, for at åbne kassen idag og finde en fodlomme, et finneblad og et sæt skruer… Mega mega surt..

   Jeg har 30 dages returret, men det er ufedt nok at betale portoen en gang for noget man ikke kan bruge. At så skulle gøre det igen for at sende retur, og så endnu en gang for at skulle bestille et “rigtigt” sæt. Det er mere ærgeligt end jeg kan rumme.

   Derfor tænkte jeg, at det kunne være, at der var nogen her, som brugte Mares og gerne ville have lidt reserve dele liggende. Hvis nogen vil købe “sættet”, så æder jeg fragten og sætter til salg for 340kr, men giv lyd snart, da jeg ellers skal have returneret dem til Diveinn.

   Håber at høre fra en af jer..

   PS. Fodlommen er 47/48. og finneblad er det blødeste (grå).

  • #6841

   søren bernburg
   Deltager

   Af skade blir man klog men sjældent rig 🙁

  • #6842

   Christian Topp
   Deltager

   Jep – nu må jeg se, om jeg kan begrænse skaden. Eller rettere om nogen herinde, kan hjælpe mig med at begrænse skaden..

  • #6853

   Per Herand
   Deltager

   Hvad med bare at bestille et unit mere.. prøv evt at ringe til dem, kan jo være de er til at snakke med, og kan engelsk? go for it.

  • #6856

   Christian Topp
   Deltager

   Overvejede det meget kort, men gider ikke give 361,58 for en, når jeg kan få et komplet sæt for 535.87 – fragten for de to er næsten den samme. I dette tilfælde er det ikke vægten, men størrelsen der koster..

  • #6882

   martin
   Deltager

   Bruger den sorte Pro udgave. Og vil klart anbefale den. frem for den bløde grå udgave, som godt kan komme til kort i hvis der er lidt mod strøm.

Forum er sponseret af

Viser 5 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.