Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4048

   Peter Dreier
   Deltager

   Jeg kan melde fine forhold ved Hornbæk strand her til formiddag. Sigten er overraskende fin. Det tegner dog til at blive en våd omklædning hvis man skal i senere.

  • #4050

   Jimmy Jensen
   Deltager

   Fik du nytårsmenuen i hus :)?

  • #4051

   Jeg har ikke været i siden midt i november. Hvad har du på af udstyr for at holde varmen? Kunne godt bruge en tur snart..

  • #4053

   Peter Dreier
   Deltager

   Ingen torsk og de flade var meget sløve, men der kom en nysgerrig sæl forbi 🙂

   Jeg har en 5 mm Elios dragt på(high Waist). Men den sidder også meget tæt og slipper ikke særligt meget vand ind. 7mm tre-finger handsker og 7 mm sokker.

   Og bare rolig. Jeg er ikke i vandet længe af gangen i den mundering.

  • #4072

   Hvad sagde familien til at få serveret sæl som nytårsmad? :cheer:

   …nu har jeg været ude ved plantagen et par gange. Som oftest er jeg hoppet i ved den lille P-plads tæt på Ålsgårde, og jeg er hver eneste gang blevet overrasket over hvor trist der er under vandet.

   HVis jeg skal være helt ærlig forstår jeg mindre og mindre at folk gider fiske ved plantagen. Erkendt, som kystfisker er der noget særligt over natfiskeri derude, hvor man står alene med den sorte skov i nakken…men det er sg* ikke grundet fangsten, og nu hvor jeg har haft hovedet under overfladen derude, så er det bestemt heller ikke grundet bundforholdene.

   Så – kigger jeg det forkerte sted, er der et eller andet skjult fiskeparadis derude eller hvad er det jeg overser? Anyone? :blush:

   PS: …området omkring dykkerhuset ved Hellebæk er ikke meget bedre – ikke engang de flade gider komme der!

  • #4074

   Peter Dreier
   Deltager

   Jeg har ellers fanget fine fisk ved Ålsgårde, især de flade. Og jeg syntes faktisk at det er det samme hele vejen til Hundested. Men det kommer jo an på hvor man kigger og hvad man går efter.

Forum er sponseret af

Viser 5 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.