Viser 1 svartråd
  • Forfatter
    Indlæg
    • #7478

      Henrik Jensen
      Deltager

      De hr.

      Så kom der et par flade mere med hjem 🙂
      Et par flottebasser og i disse sommer tider så skal de næsten på grillen.
      Har lavet det en del gange men kunne godt bruge lidt inspiration. Så man kan kommer udover persille og timian + salt og peper 🙂
      (Der går sgu helt Hyttemejer i den – beklager på forhånd)

      Henter friske Samsøkartofler sener på dagen og herfra er alt pt. i spil.

      Ps. i weekend skal der jages fisk i middelhavet 🙂

    • #7492

      en god klat saltet smør, basilikum, lidt grofthallet løg, hvidløg, og dirverse andre lækre rodfrugter i en lille grill pakke, hvor du ruller filetten sammen og stiller på højkant, og smøret i midten, rodfrugterne uden om og pak så sammen i sølvpapir og på grillen. det er altid godt.

      ellers kan du åbne dem langs benene, og fylde dem med dine friske krydderurter, lidt saft fra en citron eller lime og revet skal deraf, igen lidt hvidløg, lidt oliven, champignon, rids skindet og drys med groft salt, hæld der efter lidt hvidvin over, og lidt oliven olie, og så på grillen. (du kan eventuelt lige lade fisken ligge lidt med vinen, så den kan nå at trække et minuts tid eller to)

Forum er sponseret af

Viser 1 svartråd
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.