Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #63557

   Jonathan
   Deltager

   Hej Forum, er der nogle af jer der har erfaringer med fridykning på Sri Lanka?

   Jeg har ledt og søgt efter et center der udbyder kurser, men uden held. Der er 100-vis af dykkercentre, men de lever vist allesammen af at lave begynder scuba dykkere.

   Hvis i kender til nogle fridykkeraktiveter hører jeg gerne fra jer.

   Mvh Jonathan

   Dykkerinstruktør og fritidsharpuner

  • #63562

   Det er et godt spørgsmål – http://srilankandiving.com/free-diving/ ser ud til at have noget tilbud (dog max 25 meters dybde.). Ikke alle steder er egnede til fridykning, og jeg har en fornemmelse af at der egentlig ikke er særlig dybt på Sri Lanka i kombination med beskyttet vand (som er det bedste til fridykning).

   Skal du dykke med hvaler?

   Morten Rosenvold Villadsen

  • #63563

   Jonathan
   Deltager

   Tak for tippet, dem har jeg desværre allerede haft kontakt med. De tilbyder ikke fridykning i øjeblikket. Tænker at de nok kun har en enkelt instruktør på den opgave, som så ikke er der i år.
   Der er masser af Scuba sites på 30-40 meter lige ud for sydkysten, men du har sikkert ret i at de er for ubeskyttede til fridykkerkurser.

   Det er ikke planen at snorkle med hvaler, men hvis der er nogle anbefalinger ift. det, så er der mulighed for at revidere planerne. Sæson?
   Jeg frygter lidt at det er en hektisk jagt-præget oplevelse med 100-vis af turister i vandet. Sådan har det lidt været de gange jeg har snorklet med hvalhajer rundt omkring i asien, men jeg aner ikke hvordan det foregår på Sri Lanka.

   Dykkerinstruktør og fritidsharpuner

Forum er sponseret af

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.