Viser 9 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #6965

   jan
   Deltager

   Hej alle
   Jeg søger løsningen på at sætte mit gopro på en triaxx Carbon harpun som den Michael fra uvjagt bruger da det ser stabilt og holdbart ud.
   Håber på et nær FOTO af det så jeg kan se hvordan og med hvad jeg skal bruge.

   På forhånd tak

   Hvirgel

  • #6970

   Hej jan hv

   Jeg har lige gjort Michael Behrens opmærksom på din tråd, så du får et svar så snart han har tid.

   Jeg ved at hans montering er hjemmelavet. Jeg også selv har lavet min montering med stumper fra RAM-mount, der er yderst fleksibel, stabil og driftsikker.

  • #6971

   Marc
   Deltager

   Jan, for satan – det er tilladt at prøve selv engang i mellem 🙂

   Nu keder jeg mig enormt på arbejdet, så du får lidt hjælp her – selvom jeg ikke aner hvordan din kammerat har det monteret:

   Vi starter med google

   Og kan du ikke finde noget blandt svarene, så fandt jeg denne, endda danske, side, der sælger tilbehør til GoPro kameraer: http://kitecph.dk/group.asp?group=299

   Helt specifikt dog, så tror jeg at 3-way mount er hvad du efterspørger!

  • #6973

   jan
   Deltager

   Marc >>>>>. Jeg har kikket og er selv igang med en mulig løsning, men derfor kan man da godt spørger dem der har personlig kendskab til det……

   Det der er min nervøsitet er på feks. Cayman har de et beslag spec. Lavet til det så enten skal man bruge de base med klister på som er med (3 Way tingene) ellers skal man stole på det klister. Eller give det ekstra lim, ellers over i en af deres handelbar beslag……..

   Derfor jeg spørger om hvad folk har prøvet og hvad som virker.og Marc du kan da bare lade være med at svare hvis du syntes det er så simpelt og dumt spørgsmål……..

  • #6974

   Jesper
   Deltager

   @ Jan – du skal i Georg Gearløs mode. Byggemarkeder, actionvideo.dk og sejlsportsforretninger er de steder du finder stumper til et setup. Jeg har tidliger lavet et vha. en cykellygteholder (dem som monteres som spændebånd), et stykke båndjern og så et Tripod mount fra Gopro. Det fungerede, men det sad i vejen når jeg skulle lade. Så jeg har ikke noget billede af det.

   Jeg købte i stedet det plasticmount sportsbutikken har – det som passer til en cayman. Det kunne du måske bruge og så bare tilpasse det så det kunne monteres på din harpunt – blot en ide.

   Vh.
   Jesper

  • #6975

   jan
   Deltager

   De base mounts der er med med tape på. Kan de holde ordenligt eller skal man give det noget stærkt lim oven i?? Nogle erfaringer med det??
   Efter hvad jeg kan læse mig til skulle det være ret stærkt og bare sættes i Press lidt uden varme så skulle det være tip top.

  • #6976

   Jeg bruger et Base Mount til min skihjelm og det virker super. Husk at det skal sættes på ved stuetemperatur, og holdes ved denne temperatur i 24 timer. Jeg ville dog ikke benytte et Base Mount undervands uden at give det en skrue, for ekstra sikkerhed. Desuden er fleksibiliteten ikke særlig god med GoPro’s eget system, jeg syntes der skal alt for mange led på for at pege kameraet i en given retning.

   Vælger du alligevel at bruge denne løsning, så husk at benyt den lille hvide lås der følger med, da der ellers kan være lidt tendens til at kameraet kan “rokke” lidt. Jo mere stabilt kameraet sidder, des bedre optagelser vil du få i hus.

   Jeg selv benytter RAM-mounts (hvor det giver mening). Jeg kan med dette system pege kameraet i en given retning, blot ved at løsne een fingerskrue, der nemt kan betjenes med 7 mm. luffer. Systemet er særdeles robust, og kan varmt anbefales.

  • #6977

   jan
   Deltager

   Takker jeg kikker lidt videre i den retning så 🙂

  • #6984

   Morten Stisen
   Deltager

   Jeg har gjort sådan her, meget stabilt og nemt betjening, koster 130 hos subprof, plus 4 store og tykke strips og lidt tykt gummi

  • #6985

   jan
   Deltager

   Super indspark 🙂 takker

Forum er sponseret af

Viser 9 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.