Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #7114

   hmhhmh
   Deltager

   Efter X gange mange fladfisk med simpelt håndspyd, vil jeg nu opgradere til elastik og prøve et natdyk på lavt vand efter ørred (for alle ved jo at der er hajer, zombiestrandvaskere OG kæmpeblæksprutter ude på det dybe”” 😛 )

   For under 600 kr (75 cm spyd) kan jeg mindst få: Beuchat, Stingray og Omer….Kan I ikke overøse mig med, med hvilket mrk. jeg gør den bedste handel, osse gerne oplyse om evt. andre mrk. i samme prisleje/længde, hvis I hælder til andet mrk, for jeg har absolut ingen anelse om hvad der anerkendes i dykkerkredse…..men jeg agter at blive mere seriøs jæger denne sommer!!

   Takker ærbødigst med sofaen limet fast på ryggen! 😛

  • #7123

   Frans Schmidt
   Deltager

   Har haft Omer Excalibur siden jeg startede, aldrig lavet numre med mig, ligger godt i vandet, eneste jeg har udskiftet er elastikker (og spyd, da jeg ikke kan undlade at skyde sten).
   Kan klart anbefales som rookie harpun, jeg ramte hvad jeg skulle fra start af.

  • #7146

   Hvis du vil være seriøs jæger fra i år af, og kun har 600, kr. så vil jeg råde dig til at købe en brugt 90cm harpun – sørg for at der er friske elastikker på, og lad altid harpunen i bagerste hak, så er du komnet godt fra start. UV-jesper har en egnet harpun til salg i den størrelse. God jagt.

Forum er sponseret af

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.