• Forfatter
  Indlæg
 • #14875

  Jeg anser normalt en hjemmeside som en institutions ansigt ud ad til. Jeg håber ikke det er tilfældet i dykkerklubben Regina Maris tilfælde. Den er meget ringe, eller nok nærmere bare død. Der er næsten ikke nogen indlæg siden 2012 og det er tydeligt, at det tidligere har været Morten Rosenvold Villandsen, der har været den bærende kraft. Det meste på siden er i hvertfald skrevet af ham og det er forståeligt, med alle de fede ting han laver, at der ikke er tid til det hele. De skriver at de har mange dygtige jægere og det ved jeg er rigtigt, blandt andet Johan Nielsen, som jo også er lidt af en kapacitet i vores sport…

  Så spørgsmålet er, er der andre af jer herinde, der er medlemmer eller som kender klubben godt? Sker der noget i klubben, eller er det bare et sted, hvor man bare er medlem og så ellers kører sit eget show ved siden af?

  Jeg overvejer at melde mig ind, men bliver sku’ lidt desillusioneret når jeg kigger på hjemmesiden. Men det kunne jo være fint at udvide netværket og mulighed for adgang til ture med båd trækker også.

  Nogen indput?

 • #14884

  Jesper
  Deltager

  Jeg har ikke kendskab til dem, men er enig i at sitet virker uopdateret.

  Jeg kunne også godt lokkes af de der bådture:-)

 • #14888

  Marc
  Deltager

  Regina Maris er sammen med Nak Nemo Danmarks bedste dykkerklub for uvjægere, og jeg ved der er nogle, der er meget aktive i klubben. Hvordan de dog kommunikerer ved jeg ikke, men hjemmesiden er ikke umiddelbart opdateret, enig.

  Jeg kender Johan godt, og kunne fx ikke forestille mig ham værende synderlig forum-aktiv, så jeg tror det primært foregår på telefon, sms og email. Så jeg kunne tænke mig at man som nyt medlem skal være lidt engageret og opsøgende for at få mulighed for at komme med “første holdet” ud. Jeg ved det dog ikke med sikkerhed, så muligvis nogle kan rette mig.

 • #14916

  jesper kondo
  Deltager

  Der er 3 gode klubber på sjælland.
  Den ene er kalundborg sportsdykkerklub, som har 3-4 meget dygtige uv-jægere i klubben.
  Disse gutter holder fanen højt og er meget aktiv ved specilet korsør og sprogø området.
  Om sommeren tager de 14 dage til Norge, hvilket de har gjort igennem mange år. Her fanges kæmpe torsk, sej, helleflynder og havkat. Klubben har 2 dejlige både med alt det udstyr der skal til for at få det optimale ud af din jagt.

  Hvorfor er jeg medlem af kalundborg? Der er næsten altid plads i båden til deres turer til Korsør, gutterne i klubben er meget dygtige uv-jægere der bare kan deres kram og hvert år er der et par stykker eller 3, der er med omkring det danske uv-jagt landshold. Deres enorme erfaring har givet mig nogle spændende turer og var bl.a. med dem i Norge i 2012.

  Den anden er Regina Maris (med klubhus ved Brøndbystrand)
  klubben rummer klart de bedste uv-jægere i kbh området
  Johan N, Morten W, Knud, Hjalte T og mange flere af Dk’s bedste uv-jægere.
  Disse gutter kender Øresund enormt godt og kan du gå til +10 meter og dykke på vrag
  er der nogle spændende muligheder her. Pt. er der dog mange medlemmer, så de mest erfarne uv-jægere
  har forlængst dannet deres små faste hold, som de tager afsted med. Men, folk er meget venlige og vil sikkert gerne tage en med ud bare på turer hvis der er plads i båden. Man tilmelder sig turer på hjemmesiden efter først til mølle princippet. Klubben har 2 fine rib-både, der begge er super til uv-jagt.

  HVorfor er jeg medlem af Regina Maris? Øresund er bare fedt og specielt om foråret er det bare fedt at jage på grundene efter torsk og er der super sigt er det verdens klasse! Jeg var i sommers med klubben til Limfjorden, hvor vi havde nogle fede dage efter havbars, multer og hummer. Bor du i kbh. så ville jeg nok vælge Regina Maris. Men igen Kalundborg her er der færre medlemmer og de er meget dygtige og meget aktive.

  Den 3 klub er Roskilde
  Her er den mest aktive Per Henriksen, som også kaldes bi-Per, da han har været bi-avler.
  Men, nye medlemmer som Henrik M. Jensen og Mirza Abdic vil helt sikkert i fremtiden holde uv-jagt fanen højt i klubben. Er du til bådturer har klubben gode Rib-både, som er perfekte til uv-jagt. Klubben vil helt sikkert gerne have nye medlemmer, der brænder for uv-jagt og gerne vil være aktive i klubben.

 • #14917

  Jeg syntes nu nok du har glemt KUK, Københavns UV-jagt Klub. Jeg ved ikke meget om hverken Kallundborg eller Roskilde men vil tro at KUK er den største med sine over 100 medlemmer, hvoraf en hel del også er medlem af Regina Maris. KUK har i vintermånederne træning i Emdrupbadet hver mandag, de har en velfungerende hjemmeside med dertilhørende meget aktivt forum.

 • #14920

  jesper kondo
  Deltager

  Ja selvfølgelig KUK. Der er dog den detalje at KUK ikke er under dansk sportsdykker forbund,
  hvilket vil sige, at medlemmerne ikke har mulighed for at deltage ved Forbundsmesterskabet/DM eller kredsmesterskabet/sjællandsmesterskaber eller point jagter. De 3 klubber jeg tidligere har nævnt kalundborg, Regina maris og Roskilde er alle 3 medlem af dansk sportsdykker forbund.

 • #14971

  Tak for info indtil videre, men kan det virkelig passer, at der blandt alle de medlemmer der er herinde, ikke er en eneste der er aktiv i Regina Maris, som kan fortælle lidt om “hverdags” forholdene?

  Mvh. Topper

 • #14982

  Hurtigt svar:

  Regina Maris store trækplaster er bådene, og hvis man er opsøgende kan man også komme med på turene som det er beskrevet. Klubben lider af inaktivitet blandt flaskedykkerne, men de bruger til gengæld klubhuset til at mødes i en gang imellem ( onsdag 19.30) Uvjægerne organiserer sig i mindre grupper der kommunikerer med tel/sms/mail – og er derfor ret usynlige på hjemmesiden. HJemmesidens store funktion (forummeter som rigtig set meget lidt brugt) er kalenderen hvor man kan booke bådene, og klubhuset til fester osv. Så der er som sådan ikke nogen hverdagsforhold for mig, personligt, som medlem af klubben. Jeg bruger materiellet og nyder at jeg kan have adgang til frit brug af to store RIB både for 1000kr om året.

  Der er vist også noget svømmehalstræning om lørdagen. Jeg har endnu ikke brugt det.

  Jeg vedligeholder hjemmesiden og opdaterer den når bestyrelsen beder mig om det. Men det er rigtig at den er død. Måske burde vi droppe forummet. Det er jo ikke heldigt at skræmme potentielle klubmedlemmer væk pga. datoerne på seneste indlæg.

  Vh
  Morten

  Morten Rosenvold Villadsen

 • #59148

  Bjarne
  Deltager

  Reginamaris.dk svarer slet ikke nu. Er klubben lukket eller er der bare problemer med deres hjemmeside?

 • #59150

  Klubben kører.

  Hjemmesiden kører ikke 🙂

  Ønsker du medlemsskab?

   

  Morten Rosenvold Villadsen

 • #59151

  Bjarne
  Deltager

  Jeps.

 • #59365

  Bjarne
  Deltager

  Morten, ved du hvem jeg skal kontakte, og hvordan?

 • #59372

  Skriv til Marc, han er kasser.

  [email protected]

  Morten Rosenvold Villadsen

 • #59382

  Bjarne
  Deltager

  Tak

 • #59396

  Hvad med havbasserne ? Nogen der kender til deres aktiviteter

   

  Mvh

  Christian

 • #59397

  Ha!

  Her er jeg OGSÅ medlem 🙂

  Klar anbefaling, den klub har det hele og vigtigst: aktiviteter og initiativer og engagerede medlemmer.

  Foruden uvrugby, Uvjagt, vragdykning, 3 både, 1 bil, ugentlige ture, fridykning (lidt), 2 ugentlige tider i svømmehallen.

  Morten Rosenvold Villadsen

  • #59398

   Jesper Nordin
   Deltager

   Også en anbefaling af Havbasserne herfra 🙂

 • #59402

  Hrpaaske83
  Deltager

  Hej hved god det ikke har så made at gøre med de to omtalte klupper at gøre men kender i nogen gode klupper i Nordjylland/midtJylland hilsen bo paaske

  stenkonservator

 • #59807

  Harpunen i Randers kunne være et bud.

  Morten Rosenvold Villadsen

 • #60608

  Regina-maris har nu fået en hjemmeside (igen).

  Så kan man forhåbentlig snart igen komme i kontakt med klubben, melde sig ind osv.

  Regina-maris.dk

  Morten Rosenvold Villadsen

Forum er sponseret af

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.