Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1587

   Jesper
   Deltager

   Hej

   Jeg ny i denne sport, sidste sommer havde jeg mulighed for at låne en harpun så jeg fik jaget lidt ved Mosegaard strand syd for århus, i år tænkte jeg så jeg ville købe mig min egen harpun så jeg ikke er begrænset til at skulle låne.
   Men pengene er små da jeg er på SU så jeg går mest efter brugtkøb, jeg har lagt en annonce under køb/salg på denne side, men mit indtryk er at siden stadig er ny og aktiviteten stadig er lille??
   Ellers har jeg prøvet dba og gog men også uden held, kender i nogle steder hvor man kan købe brugte harpuner både på nettet eller hos forhandlere ?

   Hvad skal man ellers være på vagt overfor ved køb af brugt ?

   Til slut vil jeg bare sige det virker til fed side man kan få meget god brug af med tiden 🙂

  • #1588

   Administrator
   Keymaster

   Hej Zeugma!

   Aktiviteten her stiger i takt med graderne i vandet! 😉

   Der er ikke så meget brugt gear i omløb (endnu) men jeg har lavet en forespørgsel i den nærmeste uvjagt omgangskreds, så kan være der falder lidt af derfra.

   Et alternativ er finde en på ebay.co.uk der kan man ofte gøre et godt fund til billige penge.

   //Søren

  • #1589

   Administrator
   Keymaster
  • #1590

   Jesper
   Deltager

   Super tak for det.. Synes ikke rigtig der var noget på ebay 🙂

   Kigger lige nærmere på den på dba, er den lige lagt op ? ellers var jeg i dykkerbutikken igår og se på lidt harpuner, de havde en til 550 kr, kan selvfølgelig ikke huske hvad hed efter jeg er kommet hjem men muligvis Seac 60

   men hvordan er kvaliteten på harpuner i denne prisklasse ?

  • #1591

   Asger
   Deltager

   Brug 200 kr. mere og køb en cayman 2000 75 cm… så har du en harpun der kan tage alt du støder på i DK, og som du vil være glad for i lang tid. De billigste harpuner har stort set uden undtagelse design-mangler, som man hurtigt bliver træt af at bøvle med, desuden er holdbarheden rimelig shaky.

   Kig efter en harpun omrking de 800 kr. evt. find en på tilbud til den pris, så går du ikke galt i byen.

  • #1592

   Kan også stå inde for cayman 2000 model 75 en super harpun, kan kun anbefales, og hvis du vælger en billigere udgave, som fx forgængeren excalibur sport, vil du hurtigt fortryde det, gjorde jeg!!!!!!!!

Forum er sponseret af

Viser 5 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.