Viser 2 svartråde
  • Forfatter
    Indlæg
    • #8641

      Jimmy
      Deltager

      Hej igen 🙂

      Når jeg tilbereder fisk er et af mine vinder krydderier citronpeber. Det krydderi kan få selv få skrubben til at smage af lidt mere.

      Er der nogle af jer derude der har nogle gode krydderier der kunne få vores fisk til at smage endnu bedre? 😉

      ________
      FriskFisk

    • #8648

      Jesper
      Deltager

      Masser af chili – det tager den grimme smag 😛 På den anden side – det tager alt smagen.

    • #8652

      trawler
      Deltager

      syntes forskellige friske krydderurter er rigtig gode, laver ofte “fiskeruller” (filletteret fisk), hvor der er f.eks. dild, persille, merian, basillikum m.fl. rullet imellem. Tyndt snittede grønsager kan også rulles med (tyndt pga. fisken ikke skal have så længe, og ellers når de ikke rigtigt at blive tilberedt), f.eks. hvidløg, forårsløg, gulerødder, frisk chili mm. kan også bruges, det er sjældent det er umundet i noget der smagte decideret grimt :sick:

Forum er sponseret af

Viser 2 svartråde
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.