Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #10031

   Steen
   Deltager

   Hej UV jægere 🙂
   Jeg er igang med at se om undervandsjagt måske er noget for mig.
   Jeg har det mest basale udstyr, da jeg har snorklet en del – men mangler et vægtbælte. Kan forstå man skal have et i gummi, så det ikke glider på våddragten. Men dem jeg kan finde på nettet er alle ret lange fx 160 cm. Da jeg ikke er ret bred om maven/hofterne er det så sådan at man bare skære det til i størrelsen? Eller hvordan fungere det? Der er jo ikke bæltestropper i våddragten, som der fx er i et par cowboybukser 😉
   Glæder mig til at kunne komme lidt nemmere ned til bunden.

  • #10035

   Jeg har lige modtaget mit gummi bælte fra subprof.com og det var også umenneskeligt langt,

   Så jeg pakkede mit bly derpå, og justerede det i en passende længde, og så skar jeg simpelthen det overskydende af. (Dog med en lille smule “for meget” tilbage, så kan jeg altid skære mere af hvis det er overflødigt)

  • #10037

   Peter Dreier
   Deltager

   Jeg er ikke sikker på om det er et spørgsmål at du nævner bæltestropper på bukser, men her kommer nu alligevel et svar.

   Det er netop her at det smarte ved et gummibælte kommer ind. Gummiet gør at bæltet stort set ikke flytter sig når du har spændt det på. Mere konventionelle bælter har det med at glide rundt og op og ned eftersom du bevæger dig i vandet. Gummibæltet bliver siddende så du altid hurtigt kan finde spændet hvis du har brug for at smide bæltet for at få hurtig opdrift.
   Gummibælter kan dog godt flytte på sig hvis man laver dybere dyk. Når dragten bliver tyndere pga trykket vil gummibæltet kunne rykke rundt på sig hvis man ikke har spændt det godt nok ind. (Skal self. kun spændes hårdt ind hvis man ved at man skal dybt)

  • #10044

   Jégwan Kaaber
   Deltager

   Jeg har også afkortet mit gummibælte. Det er en god idé, at bæltet stadig har en god længde, så der min. er en 15-20 cm’s snøvs man nemt kan gribe efter, hvis det skal smides.
   Jégwan

Forum er sponseret af

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.