Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #61035

   Hej,

   Konen og jeg skal have os et par målsyede våddragter. Min kone er meget høj, og kan med sikkerhed ikke få en våddragt der passer ordentligt uden at den er målsyet. Da det ikke er meget dyrere end en GOD almindelig dragt betyder det heller ikke noget.

   Jeg er selv næsten færdig med et vægttab, men mangler de sidste 4 kg. Er det tåbeligt at bruge tid og (lidt) ekstra penge på en målsyet dragt når man skal tabe sig lidt? Jeg vil ende på 92kg(jeg er 193 høj).

   Tillægsspørgsmål: Vi har tænkt os at købe våddragterne hos Kingfish. Hvad er jeres erfaring med at forhandle en rabat? Vi taler om 6000,- i våddragter – det resterende udstyr (ca 8000,- mere) køber vi først senere på sommeren.

   Hilsen Kenneth

  • #61036

   David
   Deltager

   Jeg har aldrig handlet i kingfish, men tænker ikke der er den store rabat at hente på 2 våddragter. Det er jo bare 2 alm våddragter. Koster de ikke generelt mellem 2000-3000kr pr kvalitets dragt i dag?

   Mener jeg gav 2600kr for min beuchat 7mm dragt sidste sommer.

   • #61043

    Jeg tænkte ikke specielt på hvad det er jeg køber – bare at de jo jævnligt har tilbud, og at man udenfor tilbudsperioderne burde kunne få en rabat hvis man smider 6000,- ligegyldigt hvad man køber, så længe det ikke er udsalgsvarer.

    Jeg taler jo ikke om 20% eller 30% 🙂

  • #61044

   Anonym

   Du kan eventuelt handle direkte hos producenten og spare 10-15%: http://www.polosub.com/english

   4 kg ud af 92 kg er omkring 4%, det tænker jeg ikke bliver et problem. Neopren er et elastik materiale. Du kan eventuelt trække lidt fra de mål på kroppen, hvor du har erfaring med, at du taber dig mest, eksempelvis maven.

   Husk at måle mindst to gange, og få gerne en til at hjælpe dig. Diskutér også målene med en, hvis du vil trække noget fra – når først produktionen er gået i gang, kan du ikke ændre målene.

   • #61047

    Mange tak Martin. Jeg har kig på Teknodiver våddragt, og da det er min første foretrækker jeg at have en professionel med ind over måltagningen. Hvis de ikke gider give mig rabat så må jeg jo æde prisen som den er 🙂

    Tak for rådet omkring vægten 🙂

Forum er sponseret af

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.