Viser 8 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #63576

   Kenneth Holm
   Deltager

   Hej alle

   Er der nogen som ligger inde med et barrel til en mares sten 70, som i vil af med? Total længde 59,30mm og med 13mm stempelgang?

   Mvh. Kenneth Holm

  • #63578

   David H
   Moderator

   Argh! Jeg har lige akkurat skrevet et indlæg med to links som ikke dukkede op…

   Så nu prøver vi uden links. Google: Edosub (eller gå til “edosub.it”). Det er en fantastisk biks til alt med luft.

   I hans butik, søg på: “Canna Mares” og jeg tror, at det første hit har, hvad du mangler (nummer tre fra toppen til E21.90)

   Edo har gode priser, taler engelsk og er super hjælpsom. Dog har han ikke altid de bedste shippingpriser.

   Du kan også finde ham på Facebook ved at søge på: Edosub Attrezzatura Pescasub.

    

    

    

    

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

  • #63580

   Kenneth Holm
   Deltager

   Hej David

   Har fundet det på hans side og har også skrevet til dem, men var i tvivl om han snakkede engelsk. Det var bare en tand hurtigere, hvis der var en som lå med det herhjemme 😁. Edosub holder foresten lukket til og med 2/2-2020.

   mvh Kenneth

  • #63577

   David H
   Moderator

   Nummer tre fra toppen hos den fantastiske Edosub til 21.9o euro:

   https://www.edosub.it/ecommerce/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=616&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=1

   Han er, i mine øjne, klart den bedste biks til luftharpuner mht. viden og udvalg af reservedele. Hans priser er som regel gode men nogle gange er shippingen ikke den billigste. Selvom hans hjemmeside er lidt old school, så Edo taler engelsk og er meget hjælpsom. Du kan også finde ham på Facebook: https://www.facebook.com/edosub/

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

  • #63587

   David H
   Moderator

   Jeg har de seneste år købt ca. en gang om året fra Edo. Han har nærmest alt i løsdele, så jeg laver som regel en liste og smider en ordre, når den er lang nok. Nose cones, ekstra floppere, o-ringe, nogle gange en gøb og spyd, men på det seneste mest Salvimar inderløb, som jeg så modificerer til brug i mine, egne sammensatte harpuner i alle mulige “underlige” længder;)

   Hvis du ikke har trykket ‘køb’ hos Edo endnu og hvis du kender en med en drejebænk, kan du alternativt søge herhjemme efter et inderløb, der er mindst din længde. Det er forholdsvist nemt at korte det ned og skære nyt gevind hvis man har styr på sin drejebænk. Men den eneste, jeg kan komme på som måske har noget liggende er Jegwan – søg på hans navn herinde og send ham en PM. Hvis han ikke svarer, kan jeg sende ham en email på dine vegne.

   God jagt

    

    

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

  • #63588

   Kenneth Holm
   Deltager

   <p style=”text-align: left;”>Jeg skal også bruge dette løb til et projekt.   Har valgt det skulle være et mares løb, da udvalget af reservedele og opgraderings kit er stort til lige netop dette løb😁. Er det af personlige præferencer, at du vælger salvimar løbet og ikke mares til dine projekter. Nu tænker jeg fordele og ulemper. Skrev en sms til jegwan igår aftes, men har ik hørt noget fra ham endnu. Han er jo nok en travl mand tænker jeg😁.  Er spændt på at høre fra edosub, så man kan komme lidt igang med projekterne. Havde godt tænkt på at lave mine egne løb, især fordi jeg har adgang til det hele, mangler kun røret. Men pt har jeg ik tiden til det.</p>

  • #63589

   David H
   Moderator

   Pris:)

   Måske husker jeg forkert eller måske har priserne ændret sig, men Salvimars løb er billige. Selv de længste af dem.

   Trigger sears er de samme i Seac, Mares og Salvi, men der kan godt være en smule forskel i afstanden fra trigger searens pivot point (ved ikke hvad det hedder på dansk) til bagenden af røret. Men jeg er væk fra mine noter og harpundele i de måneder, så kan ikke hjælpe dig med, hvad der er kompatibelt, hvad der er for langt og hvad der er for kort.

   BTW, før Salvifamilien blev kendt som Salvimar lavede de masser af OEMdele til de andre store fabrikanter, så deres dele er fine. Jeg synes f.eks. at deres plastikdele (håndtag og nose cones) er nogle af de bedste dele, jeg har set. Dog er jeg ikke helt vild med vinklen på grebet på Salvimaren, men det kan man jo altid modde.

   Jeg har for nyligt lavet en harpun baseret på det nyeste Mares Evo håndtag (fra Edo med Salvirør og hjemmelavet power bulkhead og nose cone) og jeg troede, det ville være et fantastisk udgangspunkt, men det er et latterligt håndtag med alt for meget friktion mellem line releasen og trigger, som begge er i rustfrit stål.

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

  • #63590

   Kenneth Holm
   Deltager

   Fedt David. Dejligt med lidt viden og  erfaring fra en af de garvede trykluftharpunbyggere😁👌.  1000 tak indtil videre. Vender nok tilbage, når jeg har fået ødelagt det hele😂

  • #63591

   David H
   Moderator

   Hmm, måske lidt hård og unuanceret en dom over det nyeste Mares håndtag. Lad mig uddybe. Sikringen er den bedste og mest intuitive, jeg har set på en harpun (så god at jeg rent faktisk bruger den i ny og næ, haha), plastikkvaliteten virker også rigtig god og fikseringen af inderløbet så det ikke drejer i håndtaget mens man samler eller adskiller harpunen er super robust.  Men hvis man har en smule stramt vinklet skydeline er der så meget friktion mellem triggerdelene, at aftrækket bliver alt for tungt, men værre endnu, så er det ikke til at få konsistens mellem skudene overhovedet.

   Desuden er aftrækket afsindigt kort og selvom man som “enebruger” bliver vant til det, er det måske ikke det sikreste for uøvede, nybegyndere eller en buddy, der gerne vil låne ens harpun:

   Hvis man vikler skydelinen lettere løst om line releasen, er det måske stadig et OK håndtag. Men det kan jeg desværre ikke på denne her lange gøb med breakaway skydeline, så jeg klonede den originale release og lavede en kopi i SLA-3D-printet plastik. Så må vi se hvor længe den holder til sol, vind og vejr;)

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

Forum er sponseret af

Viser 8 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.