Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #3424

   Der må være andre nærsynede jægere derude end mig B)

   Har haft den samme Cressi Focus maske de sidste mange år. Er ikke rigtigt tilfreds, og er derfor på jagt efter en anden lavvolumen maske med mulighed for styrkeglas. Hvis nogen har erfaringer/råd/anbefalinger, så del dem gerne med mig :woohoo:

   Ulrich

  • #3428

   Bo Andersen
   Deltager

   Hej Ulrich

   Ja du er ikke alene om at være nærsynet. Jeg er også nærsynet og jeg har bygningsfejl (øjnene…). Til daglig bruger jeg briller, men i forbindelse med div. aktiviteter der indebærer vand bruger jeg kontaktlinser.

   Jeg har eksperimenteret lidt med at tage masken af og på med åbne øjne under vandet i svømmehallen. Man skulle umiddelbart tro, at dette betyder, at linserne vil blive skyllet ud, eller at de vil dreje (det må de ikke når man har bygningsfejl). De 2 gange jeg har prøvet har det ikke givet nævneværdige problemer – maske af, maske på, tømme vandet ud med pust fra næsen, blinke et par gange og synet er skarpt og klart. Måske skal jeg forsøge lidt mere voldsomme metoder for at finde ud af hvor meget man egentlig kan presse citronen, men indtil videre har det fungeret rigtig fint for mig og jeg kan derfor frit vælge den lavvolumen maske jeg synes om.

   I øvrigt vil jeg lige sige, at jeg oprindeligt købte mine første linser hos optikeren. Senere har jeg dog købt fuldstændig identiske linser på nettet til under halv pris…

   Håber du kan bruge mit svar

   Mvh Bo

  • #3437

   Hej Bo

   Tak for dit bidrag. Jeg har lige været en tur igennem linsemøllen igen igen, men det duer altså ikke til mig. Jeg bliver nødt til at ha’ mig en maske med dioptri B)

   Ulrich

  • #3440

   Bo Andersen
   Deltager

   Hej Ulrich

   Ok, sådan er det jo bare.

   Se evt. her: http://sportsbutikken.dk/catalog/product_info.php?cPath=28_79&products_id=625

   Jeg ved ikke hvordan ovenstående maske er, men måske kan nogen bidrage med praktisk erfaring.

   Jeg har i øvrigt tænkt på om man evt. kunne få lavet brilleglas hos optikeren der passer præcist til det behov man har og herefter få dem tilpasset, så de passer i masken. Måske er der nogen der har erfaring med dette?

   Mvh Bo

  • #3441

   Rasmus
   Deltager

   Hej. Jeg har dykket med masker med styrke i, i en del år. Ligenu er det en (tror jeg nok… for den er er ca 6 år gammel) aqualung luna mask til havet og en omer alien som jeg benytter til uv rugby (med hoved sele på).

   Har indkøbt de glas med den styrke der kommer tættest på. Dog ikke over styrken. F.eks. Har jeg 2.75 nærsynet og benytter 2.5 da vandet jo i forvejen forstørrer en del.

   Det virker og er rigtigt cool at dykke med (når man kommer op af vandet er det en helt anden sag….har et par gamle briller med i bøjen. For en sen nat uden briller. Det går bare ikke).

   God fornøjelse.

   Rasmus

  • #3443

   Hej Rasmus

   Godt at høre fra dig. Jeg har søgt efter din “Luna” model, men jeg tror AquaLung har erstattet den med/udviklet den til”LOOK 2″, som også er én af de modeller, jeg overvejer. Jeg har slet ikke været opmærksom på, at Omer “Alien” (og andre Omer-modeller) har mulighed for styrkeglas, og jeg vil spørge dig, hvorfor du ikke anvender “Alien”, som jo er udviklet til uv-jagt, i havet???. Mig bekendt har den et noget mindre volumen end “Luna”

   Mvh. Ulrich

Forum er sponseret af

Viser 5 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.