• Forfatter
  Indlæg
 • #53379

  THR
  Participant

  Efter at have været ude nogle gange og haft en masse bøvl med at skulle op på lavt vand for at tisse besluttede jeg om min kammerat at det nok var smart at få limet en pissette i dragten, men det var også lidt angstprovokernede at skulle klippe hul i sin næsten nye dragt. Men der var ingen vej uden om, så igår aftes satte vi os sammen med en øl og fik limet en pissette i hver vores dragt.

   

  Vi har købt en Omer pissette (Billede 1) og noget sort neopren lim (Billede 2)

  I pakken med selv pipetten fulgte der nogle fine paprør og skiver med, til at strege op på dragten så man kan se hvor man skal klippe og hvor man skal lime. På billede 3 kan man fornemme sorgerne i dragten.

  Efter at have målt op et par gange og streget op på dragten kom vi til den del hvor det blev alvor, vi skulle klippe hul i dragten. Vi klippede hullet mindre end den skabelon der fulgte med, vores hul er derfor på størrelse med en 10 krone. (Billede 4)

  Efter at ha klippet hul i dragten skulle der limes. der smørret lim på begge emner, altså dragt og pissette. limen fører herefter i 20 min inden et nyt lag lim smørret på begge emner igen og det tørrede så i 15 min. På billede 5 kan man se hvordan limet er smurt ud på dragten.

  Efter de sidste 15 minutter skulle pissetten så endelig monteres på dragten. Dette gøres ved at stikke det medfølgende paprør ind i hullet på dragten og så forsigtigt sættes pissette fast på dragten og trykke det hele godt samme. På billede 6 kan det færdige resultat ses.

  Nu har dragten ligget og tørret siden igår aftes og nu skal den nye funktion testes på et lille natdyk.

  Vi poster vores erfaringer med det nye udstyr i tråden når vi har fået testet det.

 • #53384

  Fedt initiativ med at dele processen. Jeres billedfiler er lidt store og skal derfor lige formindskes lidt, og så uploadede igen.

  Resident evt med uploade til messenger og så downloade igen fra messenger.

  En løsning for større fotos her på siden ber på vej.

  Morten Rosenvold Villadsen

 • #53393

  THR
  Participant

  Fedt initiativ med at dele processen. Jeres billedfiler er lidt store og skal derfor lige formindskes lidt, og så uploadede igen.

  Jeg forsøger lige at uploade billederne herunder i mindre format. Kan ikke redigere mit opslag og skifte billederne ud?

 • #53398

  Hej THR,

  Nu kan du uploade større fotos og redigere din oprindelige post.

  Beklager bøvlet,

  Morten

  Morten Rosenvold Villadsen

 • #53505

  Christian SCH
  Participant

  Jeg har også monteret en pisette på min våddragt, men jeg har haft lidt problemer med den. Til at begynde med var hullet så lille, at jeg pissede mere i dragten end ud igennem pissetten. Så klippede jeg det yderste af spidsen, så hullet blev lidt større. Det resulterede i, at der kom vand ind i dragten. Det har jeg løst ved at bruge en poseklemme. Det fungerer faktisk ret godt, så det kan jeg godt anbefale til andre.

 • #53593

  THR
  Participant

  Vi har også begge haft lidt blandede oplevelser med den nye feature i dragten. De første par gange gik det ikke helt så nemt med at få dragten korrekt på og vi oplevede også at pisse i dragten og at der kom vand ind da hullet ikke var stoppet til 🙂

  Jeg var ude igår aftens på en aftentur og der tror jeg det lykkedes mig at knække koden for hvordan man montere og fastgøre pissetten i bæverhalen., Jeg oplevede ikke på noget tidspunkt at der kom vand eller tis i dragten. Til gengæld var det en rigtig god oplevelse, at kunne tisse når det passede mig og at jeg ikke skulle på land. Det var ret koldt igår så det var rigtig fedt, ikke at skulle holde sig eller gå på land flere gange for at lade vandet.

  Jeg tror igår var begyndelsen på et lang og godt forhold til pissetten, slut med at skulle gå på land for at lade vandet.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.