Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #2542

   Jesper
   Deltager

   Hey kære medjægere 🙂

   Lige en kort beretning fra en nybegynder i faget., Jeg var ude på mit 3. dyk med harpun i lørdags ved natomolen på mols. Det var med en noget lunken forventning jeg gik i vandet da jeg på mine to tidligere dyk havde set nul og niks, den første gang ved den permanente med en så dårlig sigt at jeg ikke kunne se spidsen på spydet og den anden gang ved kalø hvor solen nærmeste nåede at gå ned før vi kom i vandet.

   Det første jeg møder på min vej ud er en stor stime af yngel og et par brandmænd, Tænker fedt med noget liv og brændmændene er til at svømme udenom.
   Da jeg kommer længere ud møder jeg så et sandt helvede af brandmænd, men de stopper mig ikke, dykker ned til det jeg synes ligner en fladfisk men er alligevel så usikker at jeg prikker stille i sandet og væk svømmer fisken og forsvinder ud i det grønne, sørens også det kunne ha været min første fangst men nu ved jeg hvordan de ser ud .
   Svømmer lidt vindere og får øje på en flok HØ som svømmer langs bunden, pulsen går op og glemmer alt omkring mig inkl brandmændene som jeg flere gange får lige i masken, ligger og følger dem uden at jeg kan komme på skudhold da jeg dykker uden bly og har svært ved at holde mig nede uden for store bevægelser da jeg kan se de begynder at stresse lidt over mig tænker jeg nu eller aldrig og fyre kanonen af uden selvfølgelig at remme noget, da jeg har fået genladt er de selvfølgelig væk.

   På vejen ind ærgrer jeg mig over de misset skud, men alt i alt var det stadig en fed tur, fedt at se der er liv, fedt mærke jagt genet tager magten over en, knap så fedt at være brænd i ansigt og på læberne men det er jo hvad der sker 🙂

   God oplevelse men desværre uden fisk med hjem 🙂 Natomolen får et plus i min bog

   Det ser ikke ud til jeg kommer til at køre efter gode jagtspots mere i år, men nogle ture inden for cykel afstand kan det godt blive til.
   Er der nogen der har været i vandet i område fra bellehage og ud til moesgaard der kan fortælle lidt om hvordan jagt muligederne er på den strækning??

   Jeg har ikke de store krav, hvis der kan snuppes et par fladfisk og lidt krapper til en suppe så er jeg glad

Forum er sponseret af

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.