Viser 13 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1542

   Nogen som har erfaringer med uv-jagt i norge, nogen som kan anbefale nogle gode jagt steder,m.m. gerne med lidt lavere vand, kan sku ikke rigtig komme helt ned på de store dybter i nu :sick:

  • #1543

   Administrator
   Keymaster

   Har desværre ikke selv den store erfaring med Norge, så kan ikke være dig til hjælp her desværre.

   Men lyder absolut interessant, kunne være man skulle arangere en tur derop!?

   Hvornår havde du tænkt dig at tage afsted?

  • #1544

   Regner med at det blir omkring sommer engang, der er vandet ca. 10 til12 grader varmt, mine forældre var på fisketur i et sommerhus sidste år, ligger ca 60 km fra Oslo, var plads til 10 personer i sommerhuset, og lå rigtig godt, 50m fra vandet, og selvfølgelig med egen båd til sommerhuset, og de fangede flotte fisk, så det er noget som jeg lige vil undersøge nærmere, kunne helt sikkert gøres en hyggelig tur ud af det da der er plads til så mange personer. vender lige tilbage når jeg har sat mig mere ind i tingene. 🙂

  • #1545

   Administrator
   Keymaster

   Det lyder sku fedt, hold mig endelig opdateret, og sig til hvis du skal have en hånd til noget planlægning.

   /Søren

  • #1552

   Turen til Norge bliver nok udskudt, har valgt at rejse til azorerne til sommer 👿 , skal lege lidt med wahoos og amber jacks, skal nok blive godt, mangler dog stadig at få de sidste detaljer på plads, nogen der har erfaringer med at medbringe harpun på et fly, kræver det en godkendelse ? alt info om regler for uv-jagt på azorerne har også interesse, skader ikke at dobbelt tjecke 😉

  • #1798

   Rasmus Skovbo
   Deltager

   Hey.

   Jeg har lavet lidt søgning, og Kristianssund og Bergen er de bedste steder.

   Jeg har taget kontakt til en virksomhed der holder kurser osv, og håber de kan fortælle lidt, med priser muligheder, spot og måske mulighed for at få en guid på.

   Kender nogle fra Australien der har snakket med dem nemlig og de havde en fed tur.

   Vi, (min far og jeg) har en 5 mands gummibåd og en campingvogn, så hvis man kunne samle to biler, og køre der op med det, spare man lidt på overnatningen, man kan sejle fra Hirtshals til den vestlige del af Norge, Stavanger, kristianssund osv. og det tager 6,5 time til Stavanger, har nemlig en Kammerat der bor der.

   Jeg skiver når jeg ved mere, men hvor mange kan man samle ind til det ? og hvor øvede er folk ? for det har noget at sige alt efter for man skal være, dybde strøm osv.

   MVH

  • #1799

   Administrator
   Keymaster

   Skovbo! Du har lige gjort min aften 200% bedre! 😉

   Er max klar på en Norges tur!
   Lad os prøve at få lidt info klar og så se om vi kan lave en “gruppe-rejse”

   Lad os holde tråden aktiv.

   //Søren

  • #1800

   Lyder super!

   Jeg kunne også meget nemt “overtales” 🙂

   Lad høre mere!!

   /Morfar

  • #1823

   Rasmus Skovbo
   Deltager

   Hey der.

   4 mennesker i én bil bliver ca. 1000kr pr mand. det tager ca. 20 timer at sejle fra Hirtshals til Bergen og koster 4087. men det skifter alt efter hvornår det er på året, jeg prøvede bare lige.

   Der ud over skal man have et sted at sove, og jeg vil nok fortrække man napper en helt uge der oppe, hvis man skal have noget ud af det.

   Så man skal nok regne med 2-3000 pr mand + lommepenge.

   MVh.

   Ps. mangler stadig svar fra det outdoore firma.

  • #1826

   Tor
   Deltager

   Hej Spearos.
   Jag hittade detta forum och denna tråd idagarna. Jag kommer presentera mig i en annan tråd lite senare, vill bara passa på och anmäla mitt intresse för denna resa (medans ämnet är hett) och möta upp er i Norge om det är Ok? Och om det passar i tiden! Jag har ca ett års erfarenhet av UV jagt i Australien och vill fortsätta med jagten här hemma, av olika anledningar som ni förmodligen känner till är det svårt att hitta jagtkamrater i Sverige, så jag tänkte göra lite resor till danmark och norge istället. Högst upp på min top-tio lista de närmsta åren står en redig norskt helleflundra (atlantic halibut). B)
   Kul att se att ni är ute mycket och får fin fångst även här uppe i Norr!
   Väl mött Tor

  • #1827

   Martin Kielland
   Deltager

   Hej

   Jeg ville prøve Øygarden, som er skærgården udenfor Bergen – stræder og sund ved Turøy og nogle af de andre små øer er sikkert gode. Jeg har kun uv-fotograferet der, men det er kendt sted for UV-jægere.

   Spørg folkene i frivannsliv.no butikken, de kender området.

  • #1857

   Rasmus Skovbo
   Deltager

   Her er Mailen jeg fik fra frivannsliv.no

   og jeg vil nu prøve at tage kontakt til Simon og høre hvad han har at sige.

   Hei Rasmus, takk for hyggelig epost 🙂

   De største kveitene finner dere på Hitra utenfor Trondheim og i Saltstraumen ved Bodø. Begge deler er et godt stykke å kjøre. Torsk og annen stor fisk finnes selvsagt også der.

   Frivannsliv har dessverre ikke kapasitet til å organisere et opplegg for dere i år, men jeg har lagt Simon Kruger Rasmussen i kopi. Han er dansk og bor i Bergen. Han er nok den ivrigste UV-jegeren i Norge og kjenner området utenfor Bergen svært godt.

   Dersom Simon kan guide dere og vise hvor campingvognen kan stå, så kan dere betale han direkte uten at vi blander oss inn. Simon er også fast blogger på våre nettsider: http://www.frivannsliv.no/blogs/sneakyblogg

   Håper dette kan være til hjelp for denne gang. UV-jaktmiljøet i Norge er ikke så stort, så det er ingen som spesialiserer seg på turer i Norge etter deres ønsker, så kanskje et privat opplegg kan fungere bedre.

   Lykke til 🙂

   Mine varmeste tanker går til familien til den 21. årige der mistede livet i stavanger. Håber alle der ude paser på sig selv, og en tur som denne kræver god træning op til.

   MVH

  • #1858

   Rasmus Skovbo
   Deltager

   Hej Tor.

   Der kan da ikke være mange Uv jægere i sverige, når det er forbudt at dyrke sporten der ?

   Hvor i sverige bor du ? Mitt svenska er ikke så godt mere, dog har jeg været med til at åbne en masse biltema butikker.

   MVH

  • #2099

   Tor
   Deltager

   hehe, nej det är sant. Här i Sverige får man leta med ljus och lykta efter andra UV jägare. Det beror nog främst på den anledning som du nämner. Det är både förbjudet att använda harpun för fiske samt att du måste ha vapenlicens för harpunen, vilket man inte får eftersom det inte anses finnas något behov då det är förbjudet att fiska med den. Det är bara ytterliggare ett exempel på tokigheter med svensk politik 😉

   Jag har inte själv varit i kontakt med svenska fiskeriverket, men läste på ett annat forum att anledningen till att harpun- fiske inte är tillåtet i Sverige är för att det anses vara oetiskt!? Då kan man ju undra varför fiske med nät tillåts? Nog om det, det går alltid att lösa med att jakt i andra länder, vilket detta forum är ett bra exempel på 🙂

   Jag är uppvuxen i Göteborg och känner mycket väl till Biltema butikerna, där hittar man mesta som bör finnas i varje mans hem 🙂

   Jag har inte jagat på 3 månader nu och börjar bli lite rastlös, tanken på att jaga halibut i norge värmer i själen. Låt mig veta om det är något jag bidra med för att denna resan skall bli av!
   /Tor

Forum er sponseret af

Viser 13 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.