Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1330

   Hej drenge.

   Vil gerne høre, hvad i vil anbefale af gear, til en komplet nybegynder der godt kunne tænke sig at komme igang med undervandsjagt?

   Gerne med pris og links til hvor det kan købes.

   -Simon

  • #1331

   Administrator
   Keymaster

   Hej Simon, velkommen til!

   Egentligt er grejet til undervandsjagt i dk meget simpelt.

   Du har brug for en våddragt for at kunne holde varmen i det kolde vand, jeg vil anbefale dig en rigtig opencell dragt der er beregnet til fridykning/undervandsjagt. De holder varmen meget bedre end diverse surfvåddragter. Vil du dykke hele året vil jeg anbefale en 7mm todelt, med long john bukser.

   Derudover skal du bruge en dykkermaske,snorkel,finner,bly og blybælte og sidste med ikke mindst en sling eller harpun. Er du ude i og vil undervandsjage om natten, hvilket er at foretrække, er en lygte også nødvendigt.

   Jeg vil anbefale dig at tage i en dykkerbutik og prøve en maske. Der kan være stor forskel på de forskellige modeller, så find en der er behagelig og passer dig godt. En vigtig ting når du undervandsjager er at volumen i masken er lille så der ikke skal bruge unødvendigt luft til trykudligning.

   Gå efter mørke farver på dit udstyr, så du ikke skræmmer fiskene.

   http://sportsbutikken.dk/catalog/index.php?cPath=28_111 her kan du få en komplet “startpakke” med alt du har brug for.

   Ellers er http://kingfish.dk/dykkerudstyr/fridykning-jagt også en mulighed. Her kan du prøve alt udstyret i deres butik, og de hjælper dig med at tage mål til våddragt hvis du vælger den løsning.

   En sidste mulighed er at følge med i “køb & Salg” her på siden, hvor der ofte er lettere brugt udstyr til billige penge.

  • #1337

   Super.
   Må få kigget på det snarest 🙂

  • #1338

   Kasper Guldager
   Deltager

   Har købt alt mit grej hos kingfish og syntes de giver super vejledning….. Men et godt råd er ikke at købe det “billigste” grej, til at starte med.

Forum er sponseret af

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.