Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4721

   Hej alle, jeg har brugt ventetiden her i vinters til at studere søkort :blink: . Jeg har ledt efter noget nyt og kikket en del på Roskilde fjord og issefjorden og på papiret kunne det godt se spændende ud. Er der nogen der har nogle erfaringer de vil dele med os andre.
   knæk og bræk flemming

  • #4722

   Peter Dreier
   Deltager

   Jeg har desværre ikke nogle first hand erfaringer, men jeg snakkede med nogle stangfiskere der fortalte om massere af multer i august tæt på Munkholmbroen i bunden af Isefjorden.

   Jeg har dykket i fjordene en del gange uden harpun, men jeg syntes altid at sigten har været relativ dårlig.

  • #4736

   jeg ved med sikkerhed at der bliver taget en del hø og multer i fjordene på stang og har også flere gange set marsvin, så der må være masser af liv.

  • #4741

   Asger
   Deltager

   1) Der er liv, men man skal kende sine pladser! Nye jægere vil nok have bedre chancer for især flade på nordkysten.

   2) Der er absurd mange umærkede garn… jo længere ud kommer ind i fjorden, jo flere er der.

   3) Der er rigtig mange mindre åudløb i både roskilde og Isefjorden. Vær derfor meget obs på fredningsbælter så UV-jagt ikke får forværret sit omdømme.

   4) Mange stangfiskere, så vær obs på man holder rigtig god afstand til dem(og omvendt, afhængig af hvem der var på pladsen først)

   Dyk og PLøk

  • #4750

   Tobias Dinesen
   Deltager

   hvis du googler lidt finder du hurtigt fiskpladsoversigter for stangfiskere… generelt er der jo godt hvis de vurderer det er en god plads… både Issefjorden og Roskilde fjord er rimelg veldukumenteret/-afprøvet, så det er ik noget problem at finde en plads…

   Har selv været i en del gange på forskellige steder, men uden det store held indtil videre… men de er der… helt sikkert…

   Søkort er en go ting, det bruger jeg også en del… her kan du få en fornemmelse af, hvor hurtigt der bliver dybt fra kysten. Min erfaring er at HØ, specielt de lidt større fisk, er at finde, hvor der ikke er så langt til dybt vand…

   Sigten er typisk dårligt i bunden af en fjord, vandet er lavt, bunden er ofte sandet og strøm/bølger har derfor en stor effekt her…

  • #4771

   Kaspar Wendelin
   Deltager

   Husk at der er to områder hvor det er forbudt at bruge harpun, tempelkrogen og vellerup vig er no go, eller er fjorden ok hvis man er til 1-3 m sigt og lavt vand med meget snask. Hvis man drømmer og super sigt og lækker bund så fisk andre steder, du bliver skuffet over fjordene. Hvis du er til lav sigt og ensformig kedelig bund så skal man nok fange ok der.

Forum er sponseret af

Viser 5 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.