-
ForfatterIndlæg
-
-
august 19, 2013 kl. 4:26 pm #10195
Hej alle sammen.
Tidligere på året byggede jeg en røgeovn i træ, og jeg har fået en del henvendelser på den. Så nu tænker jeg at jeg nu vil dele den med jer. Den har desværre kun været i brug en enkelt gang til nogle hornfisk, men de blev til gengæld også vældig gode 🙂
-
august 19, 2013 kl. 8:37 pm #10222
hej
godt initiativ at skabe noget selv … den ser prof ud… måske du skulle søge patent og sætte den i produktion -
august 20, 2013 kl. 1:24 am #10242
Hejsa, nej min røgeovn er blot en kopi og en videreudvikling af noget andre har lavet 🙂 Men jeg er da glad for den…
-
august 20, 2013 kl. 1:39 am #10243
Det er flot snedker arbejde, min egen når den ikke visuelt til sokkeholderne, det er en modificeret ikea spand. Har du den kørende er under halvtag ift. vind og vejr?
-
august 20, 2013 kl. 2:12 am #10248
Hvilket sammentræf. Har en masse makreller liggende og har blot en lille rygeovn (Abu Garcia Smoker) som dog også virker fint. Det der ligner et fint projekt igennem vinterens mørke hvor det er svært at tage sig sammen til at smide sig ud i de kolde bølger 😉
-
august 20, 2013 kl. 12:21 pm #10265
Tak skal du ha’. Den har også taget noget tid at lave. Den står under et halvtag. Solen har givet de lyse gulvbrædder en flot gylden farve og så dufter den bare fantastisk indeni 🙂 Jeg tager den frem når jeg skal bruge den og så bliver den kørt på sækkevogn. Den er halv tung alligevel 😉
-
august 20, 2013 kl. 12:24 pm #10267
Det der ligner et fint projekt igennem vinterens mørke hvor det er svært at tage sig sammen til at smide sig ud i de kolde bølger 😉
:cheer: Jeg lavede min i den tidlige sommer. Bar overkrop og kolde øl, så kører tømrerbussen sgu’!
Jeg var i øvrigt i bølgen den blå i går for første gang med mit grej. Vældig sjovt, det her UV-jagt skal jeg nok blive grebet af. Der var bare aaaaaaaaalt for meget ålegræs. Hvordan undgår man det? Jeg var i Holbæk fjor. -
august 20, 2013 kl. 12:46 pm #10269
du skal nok lidt længere ud af fjorden hvis du vil undgå ålegræs på den her tid af året
-
august 20, 2013 kl. 11:50 pm #10301
du skal nok lidt længere ud af fjorden hvis du vil undgå ålegræs på den her tid af året
Hvad har det mest med at gøre – dybde eller årstid? Såfremt det sidste, hvornår kan jeg så være heldig at der ikke er ålegræs?
-
september 5, 2013 kl. 3:36 pm #10936
-
september 17, 2013 kl. 1:55 pm #11502
-
september 17, 2013 kl. 1:58 pm #11503
-
september 17, 2013 kl. 2:17 pm #11506
-
september 17, 2013 kl. 2:50 pm #11508
Jeg køber mit her: http://baalteknik.dk/roegning-og-tilbehoer-82/roegesmuld-og-briketter-98
Det er billigst at købe i 1L enheder, jeg køber det dog i spande 🙂 Den med enebær giver en ret god smag syntes jeg, men bruger mest den almindelige.
-
september 17, 2013 kl. 3:19 pm #11509
Ja, det ser jo ellers godt ud, men kommer til at betale det samme i fragt, som varen koster..
Er der andre bud på sjælland, eller endnu bedre midtsjælland..
-
september 17, 2013 kl. 4:42 pm #11511
15L sæk fra Inco, fra Dansk Træmel, er nok det billigste/bedste. Du er ve kommen til at få en portion, så meget bruger man/jeg heller ikke.
-
september 17, 2013 kl. 11:32 pm #11537
-
september 18, 2013 kl. 1:31 am #11549
det var ikke planen, men skal ikke afvise at tage ud imens det står på. Skriv en PM.
-
september 18, 2013 kl. 1:44 am #11551
Tak for tilbuddet. Det var bare fordi jeg ville have lokket dig til at tage noget med, hvis du skulle have været med… Jeg giver lyd, hvis jeg kommer i dit nabolag en anden gang..
-
september 18, 2013 kl. 12:38 pm #11565
Hej alle sammen.
Tidligere på året byggede jeg en røgeovn i træ, og jeg har fået en del henvendelser på den. Så nu tænker jeg at jeg nu vil dele den med jer. Den har desværre kun været i brug en enkelt gang til nogle hornfisk, men de blev til gengæld også vældig gode 🙂
http://paaskovtur.dk/2013/06/09/rogeovn-i-trae-gds/%5B/quote%5D
Kære Hr. Petersen :o)
Er det ikke muligt at få de udvendige mål, så giver resten jo sig selv :o) hvis du da ikke har en komplet tegningThanks
-
september 18, 2013 kl. 12:47 pm #11566
Tak for tilbuddet. Det var bare fordi jeg ville have lokket dig til at tage noget med, hvis du skulle have været med… Jeg giver lyd, hvis jeg kommer i dit nabolag en anden gang..
bare sig til, skulle det være forbrugt i for fjern fremtid, så sveder jeg tjære.
iøvrigt er der ret stor forskel på mange af smuld produkterne, der er en del som laves af gammel træ f.eks. gamle møbler osv., hvorimod overstående er træ direkte dyrket til formålet. Umiddelbart syntes jeg bedst om tanken ved det.
-
december 27, 2013 kl. 3:06 am #14483
[quote=”Hr. Petersen” post=8695]Hej alle sammen.
Tidligere på året byggede jeg en røgeovn i træ, og jeg har fået en del henvendelser på den. Så nu tænker jeg at jeg nu vil dele den med jer. Den har desværre kun været i brug en enkelt gang til nogle hornfisk, men de blev til gengæld også vældig gode 🙂
http://paaskovtur.dk/2013/06/09/rogeovn-i-trae-gds/%5B/quote%5D
Kære Hr. Petersen :o)
Er det ikke muligt at få de udvendige mål, så giver resten jo sig selv :o) hvis du da ikke har en komplet tegningThanks
Jeg skal prøve at huske at smide nogle mål herinde. Jeg har været en del offline herinde på det seneste da der har været en del andre Outdoor aktiviteter der også skal passes.
-
december 27, 2013 kl. 1:15 pm #14484
Hej Hr. P
Super flot arbejde. Jeg er blevet fristet til at lave en selv, da jeg snart flytter i hus med opvarmet kælder og værksted.
Jeg har ikke den store erfaring med rygeovne. Kan du ikke lige skrive hvordan den fungerer? Er det nok at have en kogeplade? Jeg mener skal der ikke bruges ild for at få det til at ryge? For kendere er det nok et dumt spørgsmål, men jeg har ikke brugt en rygeovn før…
God bagjul
Jesper
-
december 27, 2013 kl. 1:16 pm #14490
Tog den sku på øjemål da jeg ikke kunne vente! det er en flot ovn du har bygget så skulle jo have en næsten magen til 🙂
Attachments: -
december 27, 2013 kl. 9:26 pm #14503
-
december 27, 2013 kl. 10:20 pm #14504
55 cm bred = 5 X 10 cm bredder, + (tykkelsen på 2,5 )
50 cm dyb = 5X 10 cm bredder
80 cm høj inkl bund¨brugte 450 kr.
Jeg sjusede mig frem ud fra ovnen fra påskovtur. Ovnen kommer op på 75 grader ved 10 grader udenfor. (med varme på sidste trin på en 1500 watt kogeplade med 5 cm smuld) rygning af 3 cm tyg lakseside tager 2,3 timer. tørsaltning kan klart anbefales (har også prøvet våd saltning flere gange, men tør saltning giver meget bedre smag da fisken udvandes mere!
Attachments: -
december 28, 2013 kl. 3:15 pm #14511
-
-
ForfatterIndlæg
Forum er sponseret af
- Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.