-
ForfatterIndlæg
-
-
juli 10, 2013 kl. 3:04 pm #8899
Klaus MulvadDeltagertilberednings forslag til slethvar: stik en spids kniv ned lange begge sider af rygraden og fyld hullerne med krydder smør, smid dyret i en alu bakke med et par lime/citron skiver, salt, peber og en slat hvidvin, låg på og så i kugle grillen i 20-30 min
-
juli 10, 2013 kl. 3:15 pm #8900
Michael MøllerDeltagerJeg lavede denne i går den var super, undlod de hvide asparges og brugte kun grønne
-
juli 10, 2013 kl. 4:54 pm #8902
trawlerDeltagerlyder lækkert, slethvar står jo til at være godt, dog syntes jeg at have stød på en del som smagte noget kedeligt i det, nærmest hen ad kartoffel, ved ikke om det skyldes konditionen, de har nu set ok ud. Men buddene her kan nok pifte dem lidt op.
-
juli 10, 2013 kl. 6:14 pm #8909
-
juli 10, 2013 kl. 6:32 pm #8911
trawlerDeltagerja.., af den trælse slags 🙂 har lade en del gå pga. jeg syntes at f.eks. skrubben faktisk smager bedre.
-
juli 11, 2013 kl. 12:16 pm #8922
Mikkel MunksgaardDeltagerNu er *hvarren jo også kendt som “kartoffel-fisken”, og forrygende til fiske(kartoffel-)frikadeller.
Som oftest afhænger spisekvaliteten jo af tilberedningen – eks. kan jeg ikke forestille mig der er kommet noget godt ud af Pepses klamme gryderet, hvor der også indgår pighvar:
De fleste fisk har godt af noget smagsforstærkende samt noget til at fjerne visse smagsnuancer. Citron, dild, hvidvin – you name it.
-
juli 11, 2013 kl. 4:15 pm #8924
trawlerDeltagerer nu ikke kræsen og plejer ikke at skulle overdøve smagen af fisk for at få det ned, det var egentligt blot pga. jeg undres, slethvarre betegnes som en fin spise fisk, skagenfood skriver endda fremragende her (de har så også aktier i at den holder en ok kilopris); https://skagenfood.dk/da-dk/fiskearter/slethvar, hvilket jeg så ikke er helt enig i, en smørdampet skrubbe slår den med flere længder.
Dog skriver de at den har godt af at ligge og modne på is et par dage, har kun haft liggende i køleskab, hvilket måske ikke giver samme resultat.
Gryden dér ser da ok ud, det ligner starten på en bouillabaisse eller cacciucco, good shit.
-
-
ForfatterIndlæg
Forum er sponseret af
- Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.