Viser 6 svartråde
  • Forfatter
    Indlæg
    • #65787

      debellogallico
      Deltager

      Hej kære UV-jægere!

      Jeg er helt ny UV-jæger, har endnu første dyk / jagt til gode, og søger en makker / mentor til at tage mig under vingerne.

      Efter at have læst ‘Undervandsjagt’ af Morten Rosenvald Villadsen, er jeg blevet meget bevidst om de mange risici man må tage højde for ved UV-jagt. Idet jeg ingen erfaring har, er jeg blevet klar over at en jagtmakker er en sikkerhedsmæssig nødvendighed.

      Har du interesse i at tage med mig på jagt og bor du i omkring Aarhus er det super, så glæder jeg mig til at høre fra dig.

      Mvh Simon Fabricius

    • #65814

      Hej Simon,

      God ide!

      Jeg vil anbefale dig også at tage kontakt til klubberne “Nemo” eller “Havodderen” de har alt det du efterspørger – og så får du en række erfarne og flinke mentors.

      God jagt!

      Morten

      Morten Rosenvold Villadsen
      Undervandsitetet.dk
      Uvjaegeren.dk

    • #65822

      debellogallico
      Deltager

      Hej Morten

      Det vil jeg tage til efterretning! Og har allerede kontaktet “Havodderen”.

      Mange tak for hjælpen

       

      Med venlig hilsen, Simon Fabricius

    • #65866

      Anonym

      Hej Simon

      Hvis du stadig leder efter en makker, så kan vi måske finde ud af noget. Jeg har efter adskillige års tilløb endelig bestilt alt udstyret, og ser frem til at komme i gang. Men man skal jo kravle før man kan gå. Så egentlig synes jeg det ville være fint med et par tilvænningsture for lige at få styr på bly og øvrigt udstyr og måske skyde et par vandmænd / fladfisk med ekstremt dødsønske 😉

      Så nogen UV-mentor kan jeg ikke være, men de er måske lettere at få i tale, når man har fået lidt erfaring og kan klare sig selv. Dog er jeg gammel lystfisker og aktiv undervandsrugbyspiller gennem flere år, så jeg kan både finde ud af det der med fisk og dykke til præcis 4 meter ret hurtigt 😉

      Du siger bare til, og ellers er det også helt OK.

      Venlig hilsen

      Palle Kjær Laursen

       

       

       

       

       

       

    • #65873

      debellogallico
      Deltager

      Hej Palle!

      Det tilbud vil jeg ikke lade mig forpasse. Din erfaring som lystfisker og undervands-rugbyspiller, skal nok komme os til gode. Jeg er enig med dig i, at nogle tilvænningsture er en god idé, hvor vi lærer vores respektive udstyr godt at kende. Er der nogle nihilistiske fladfisk i syne, tager vi dem da bare med hjem ;-))

      Du har nok ret i, at der er langt mellem garvede UV-jægere, der vil tage helt grønne UV-jægere under deres vinger. Så må vi jo opkvalificere os, eller blive garvede selv. Har du bil, da udsigten til god UV-jagt forbedres eksponentielt med ens transportmuligheder.

      Mange venlige hilsner

      Simon Fabricius

    • #65883

      Anonym

      Hej Simon

      Prøver lige at svare igen, da min besked fra i går ser ud til at være forsvundet.

      Det er cool. Mit udstyr ankommer i dag, og onsdag ser vind og bølger ud til at være tålelige på Djursland – ved dog ikke, om det gælder sigtbarheden, men jeg er frisk på at give det et skud fra morgenstunden.

      Måske kan vi lige skrives ved på Messenger eller SMS, da det nok er mere pålideligt. Mit nummer er: 5240 1322.

      Bedste hilsner

      Palle

    • #65882

      Anonym

      Hej Simon

      Det lyder bare godt 🙂

      Mit udstyr skulle meget gerne komme i morgen, så hvis jeg ellers kan få det på, så er det egentlig bare op til vejrguderne.

      Jeg bor mellem Vejle og Billund, så jeg er indstillet på at køre efter det. Men det er nu heller ikke noget problem. Arbejder også i Aarhus 1-2 dage om ugen, så fyraftensdyk er også en mulighed.

      Umiddelbart ser vejret lovende ud onsdag: https://www.windy.com/56.533/10.722/waves?waves,2020-07-08-06,56.388,10.723,9,m:ffoags1, men om det også betyder at der er sigt, ved jeg ikke.

      Hvad tænker du?

      Mobil: 52401322

      /Palle

       

       

       

Forum er sponseret af

Viser 6 svartråde
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.