Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #6899

   Rune Johansen
   Deltager

   Som sagt søger en makker på sydfyn (svendborg) eller der omkring har bil så kan godt kører og sådan:)

  • #6958

   hmhhmh
   Deltager

   Hej

   Jeg UVjæger en sjælden gang i mellem, men vil gerne mere…er pt ved at købe7mm/5mm dragt, men skal lige en tur til CPH for at tjekke 3 butikker..

   Hvor fisker du mest? Jeg har kun prøvet Elsehoved strand ude ved sand/tanglinien ca. 300 m ude, det er udemærket i juni-juli indtil algerne breder sig…og så Illebølle Udflytterstrand på Langeland, der er mere hav-agtigt…men med fed og varieret bund med gamle træer og ler-formationer.

   Jeg har bil, har travlt job og famile/hus så har ikke meget tid, men var da med på en snak om muligheder…kunne tænke mig et natdyk på lavt vand efter havørred..

   Kan du anbefale noget omkring lygter og elastikharpun, da det er mine næste køb..jeg har hidtil bare fisket flade med hjemmelavet håndspyd..hej for nu…

  • #6959

   Dennis
   Deltager

   Jeg kunne sagtens være interesseret i et par ture. Jeg bor selv i fåborg og har efterhånden prøvet nogle forskellige steder på fyn og er ikke bleg for at køre efter de gode spots:-) så du siger bare til så må vi prøve at finde en dag.

   hmhhmh: Hvorfor kører helt til københavn når vi har alletiders butik hos fyns dykkercenter?? med alt hvad du har brug for.

  • #6960

   Dennis
   Deltager

   Er du iøvrigt på facebook så prøv i gruppen uvjagt fyn. der er god aktivitet. og mange jægere fra svendborg også.

  • #6961

   hmhhmh
   Deltager

   ok super, kigger på det..fordi subgear definition er 1000 kr dyrere i fyns butik…vil godt lige sammenligne kvalitet og pris inden køb..

Forum er sponseret af

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.