• Forfatter
  Indlæg
 • #58424

  Hrpaaske83
  Deltager

  Hej ville lige høre om der var nogen der har et par gode spots omkring Aalborg hvor man kunne hver hældig at nappe et par fisk med hjem mvh hr paaske

  stenkonservator

 • #58428

  Jeg tror desværre ikke at undervnddsjagten er så god i det område.

  Det sted jeg ved kan være godt er Skagen (evt. Frederikshavn), men prøv at se hvor der er stangfiskere der fanger fladfisk – og ellers tag udgangspunkt i store moler, der er som regel godt med liv.

  Morten Rosenvold Villadsen

 • #58501

  Rene
  Deltager

  Hejsa

  Jeg boedei aalborg for et par år siden, beklager du finder ikke mange spots uden du skal en tur ud at køre. Jeg har været en del i Frederiskhavn, dog ikke efter at det er blevet lavet om “der oppe”, men der var ok med fisk. Jeg så kun skrupper men jeg var også ret ny som Uv-jæger. Et andet spot jeg har været ved nogle gange er ertebølle, det er mest pga at det er et ret flot sted og man kan være heldig at finde en hummer .

  Jeg har prøvet, bare for sjov, at dykke i lystbåd havnen ude i nærheden af friluften (kan sku ikke lige huske hvad den hedder). Det var ikke ret godt da jeg gjorde det men min timing kan bare ha været dårlig, for så vidt jeg ved bliver der fanget Hø’er der ude en gang i mellem.

   

  Mvh

  Rene

   

   

   

   

 • #58512

  Rene
  Deltager

  Der er forresten nævnt et sport på det her kort. JEg har ingen ide om det er et godt spot

  https://www.jagtundervand.dk/kurser-guides/gode-spots-uv-jagt

   

   

  • #58513

   Hrpaaske83
   Deltager

   Tak for bude vil prøve at se på det

   stenkonservator

Forum er sponseret af

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.