Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #5601

   thomas larsel
   Deltager

   Når man læser diverse forums så kan man læse at rigtig mange lystfiskere har ret meget imod UV jægere som os. Kunne man ikke slå et slag for hobbyen?

   Lystfiskerne har jo deres lystfiskeriets dag, kunne man ikke lave noget Lignende for at sprede budskabet, eller måske noget helt andet?

   Man skulle måske starte med at beslutte om de kunne flyttes og om det derved var besværet værd!

  • #5605

   søren bernburg
   Deltager

   Det er vist kun en meget lille del af lystfiskere der har noget imod uvjægere og de er vist desværre ikke sådan lave om på, resten ved godt de har en god allieret i kampen mod de ulovlige garn. Men derfor skal man nok alligevel tænke, at det bedste man kan gøre er at udvise god takt og tone over for de lystfiskere man møder og holde en god afstand til dem på kysten og respektere hvis de var først på et spot. Og sidst men ikke mindst skal man holde lidt igen med ørrederne og andre fisk og ikke fange flere end man spiser i egen husstand. 🙂 Det tror jeg rykker mest på den lange bane

  • #5671

   Jeg er helt enig – det er en lille dedikeret skare af folk der sure over vores hobby.
   Omvendt kan man sige der jo altid findes en hadeskare for hver eneste hobby der findes, og ligeså snart den inkludere interaktion mellem dyr og mennesker vil den hadeklub altid eksistere.

   Jeg tror det bedste man kan gøre er at tænke sig om, og ikke bare være helligper på nettet.
   Lad være med at opfører sig som ham spaden i Nyborghavn, behandl dyrerne med respekt, overhold fredningstider og områder, og lad være med at gå kill frenzy. Jeg finder ofte store mængder fiskegrej på stranden. Snøre som fugle kan blive viklet ind i, knækkede kroge og emballage – lad vær med at efterlad en knækket elastik til harpunen eller hvad man ellers kan finde på.
   Det er ret common sense – men behøver faktisk ikke engang være vildt moraliserende på internetforum..!

   Der vil altid være idioter, lad være med at vær én af dem.

  • #5673

   Er helt enig med Munksgaard, og tænker faktisk at det med fiskegrej og snører kan udnyttes til vores fordel.

   Som det tidligere har været diskuteret, så afholder DNF en årlig skraldeindsamling d. 21 april, og ville dette ikke være en perfekt mulighed for at yde lidt positiv PR for UVjægerer?

   Jeg tænker helt konkret på affaldsindsamling i Søerne i Kbh, hvilket sikkert vil give en masse omtale og synlighed omkring os, på en virklig positiv måde!

   Jeg er frisk på det, men det virker som om initiativtageren er gået lidt død 🙁

  • #5677

   thomas larsel
   Deltager

   Ja, der har jo gennem tiderne været talrige eksempler på UV jægere der teede sig åndssvagt , men det ændrer ikke på at der er brådne kar i alle lejre og jeg har da også samlet min del af blink og snører op..

Forum er sponseret af

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.