Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #74528

   Alexb
   Deltager

   Hej Forum,

   Jeg har været i gang som uv-jæger i lidt over 1 år og jeg oplever ofte når jeg er ude og snorkle at en lille smule vand ligger sig ved næsen i dykkerbrillerne, vandet klukker derefter op i næsen og ligger sig i min bihule, som medfører vand løber ud flere timer efter dykket, hvilket jeg sagtens kan leve med, men efter et par timer i vandet er der efterhånden meget vand i bihulen og jeg får derfor mega ondt i hovedet når jeg dykker ned efter fisk.

   Jeg er også nødt til at holde mig for næsen, hvis jeg ex hopper ud fra kanten i en svømmehal for at undgå vand bliver skudt op i bihulen.

   Er der træningsøvelser jeg kan lave for at lærer at lukke af i næsen, eller er svømmebriller og næseklemme vejen frem?

    

   Mvh Alex

  • #74903

   Nogle mennesker har bare virkelig meget hul igennem til bihulerne. Det er ikke noget man kan træne, desværre. Det er et vilkår som man (og det ved jeg ikke noget om) skulle operere sig ud af eller lignende voldsom handling. Men en svømme-næseklemme (der tillader lidt luft at komme u i masken) lyder som en mulighed.

   Morten Rosenvold Villadsen
   Undervandsitetet.dk
   Uvjaegeren.dk

  • #74950

   Anders Rosenkjr
   Deltager

   prøv at smøre kanten af brillen med vaseline, så undgår du noget af det vand du får ind i brillen 🙂

   Rosenkjr

  • #75170

   ChristineNunez
   Deltager

   Det kan ikke trænes. Jeg taler ud fra min egen erfaring. Jeg bruger næseklemmer. Tak for idéen med vaseline. Jeg bliver nødt til at prøve det 🙂

Forum er sponseret af

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.